Iancu Sterp de la Puterea Dagostei, campion în ringul de MMA

Foștii concurenți de la Puterea Dragostei, Iancu Sterp și Ricardo Filip s-au confruntat seara trecută, 15 august 2021, în ringul de MMA. Câștigătorul a fost Iancu, care a reușit să îi dea K.O. rivalului său Ricardo.

Author: Andreea Bolocan joi 16 septembrie 2021 , 09:42

Iancu Sterp, campion la MMA ricardo filip
Iancu Sterp, campion la MMA[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Miercuri seară, 15 august 2021, a avut loc multa așteptată confruntare dintre doi foști concurenți ai show-ului matrimonial Puterea Dragostei.

Se știe clar faptul că Ricardo Filip și Iancu Sterp au fost rivali încă de când se aflau în casa dragostei și participau la emisiune. Aceștia s-au duelat în cadrul emisiunii TV și au avut ocazia să se lupte și în adevăratul sens al cuvântului într-un concurs adevărat de MMA.

Reglare de conturi între Ricardo și Iancu

În trecut,  s-a ivit o dispută între cei doi care s-a încins peste măsură. Mai exact, între Iancu Sterp și Ricardo, la hotelul la care erau cazați pe când erau ”actori” la Puterea Dragostei, a izbucnit un scandal uriaș, cei doi fiind ținuți cu greu să nu se încaiere ca doi cocoși în fața fetelor și a echipei de producție.

Citeste si: Aya de la ”Puterea Dragostei” a trecut la cratiță. Cu ce îl răsfață frumoasa blondă pe iubitul său

Din fericire, la acea vreme, nici Iancu Sterp și nici Ricardo nu au reușit să își plaseze pumnii pe care voiau să îi împartă, motiv perfect pentru ca cei doi să se înfrunte în ringul de MMA.

Ricardo FIlip[Sursa foto: Facebook]

Așadar, între Iancu Sterp și Ricardo acum este și momentul să își rezolve o dispută mai veche, încă de pe vremea în care cei doi erau colegi la Puterea Dragostei, dar nu se ”înghițeau” unul pe celălalt.

Iancu Sterp i-a dat knockout lui Ricardo Filip

Seara s-a încheiat cu bine pentru Iancu, iar visul său de a deveni campion de MMA, a devenit o realitate, miercuri seară, după ce acesta a reușit să îi dea un knockout lui Ricardo, rivalul său din ringul de luptă. Viitorul lui Iancu sună bine, acesta dorindu-și să devină un jucător profesionist de MMA, aceasta fiind prima victorie mare din cariera sa de luptător MMA care este doar la început.

Iancu Sterp i+a dat K.O. lui Ricardo Filip[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mari și Robert, foști concurenți ”Puterea Dragostei” au anunțat data botezului

Iancu Sterp, fascinat încă din copilărie de lumea sporturilor de contact, a decis să accepte o provocare de zile mari, una în care își riscă, la propriu, integritatea fizică, așa că va intra, cât de curând, în cușca pentru prima sa bătaie după regulile MMA.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si