Cristian Boureanu a mai pierdut o luptă cu polițiștii de la Rutieră! Amendă usturătoare pentru fostul deputat

Cristian Boureanu a mai pierdut o bătălie cu polițiștii de la Rutieră. Fostul deputat va plăti o amendă usturătoare pe care a contestat-o în urmă cu aproape un an.

Radu Constantin, joi 25 aprilie 2019 , 10:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Cristian Boureanu a pierdut defitiv procesul cu Brigada Rutieră prin care contesta un proces verbal de contravenție din 2 iunie 2018. Fostul deputat a cerut judecătorilor să anuleze procesul verbal iar pe 10 octombrie 2018, cererea lui a fost respinsă ca neîntemeiată.

Boureanu a mers mai departe și a făcut apel, acesta judecându-se în urmă cu două săptămâni la Tribunalul București. Instanța a confirmat prima soluție, ceea ce înseamnă că Boureanu va trebui până la urmă să-și plătească amenda.

Cristian Boureanu, într-un continuu răazboi cu poliția rutieră

”Istoria” lui Cristian Boureanu cu polițiștii de la ”Rutieră” este una binecunoscută. În 2015, el a fost prins gonind cu peste 200 km/h pe autostradă iar 2 ani mai târziu a avurt un incident violent cu un agent, cu care a schimbat câteva lovituri care s-au soldat cu câteva nopți în arest și cu o pedeapsă de 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj.

Citeste si: VIDEO | Cristian Boureanu cere iertare inainte de Paste. Spera sa fie achitat pentru ultraj

Deputatul a mai fost părtaș la un eveniment care s-a încheiat în secția de poliție: atunci când a fost acuzat de propria fiică de agresiune.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si