Se bucură că a scăpat cu viață după ce a trecut prin chinuri greu de îndurat. În urma suferinței s-a ales cu o ureche amputată, dar și cu traume pentru tot restul vieții.

Citeste si: Polițist din Constanţa, cercetat de către Biroul Control Intern după ce şi-a BĂTUT NEVASTA! E cumplit ce i-a făcut

Anthea Smith a pătimit cinci ani de zile din cauza unui obicei pe care multe femei îl conisderă banal: mersul la solar.

A făcut acest lucru constant, timp de 14 ani, dar ce avea să pățească din această cauză o face acum să militeze împotriva acestor aparate.

Chinul ei a început acum 5 ani

În urmă cu cinci ani a observat pentru prima dată că avea mici pete negre pe ureche. A mers la medici, dar aceștia nu au reușit să diagnosticheze problema. Mai mult, deși cancerul pusese stăpânire pe corpul ei, iar urechea arăta ca și cum ar fi necrozată, specialiștii nu știau de ce boală suferă Anthea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Decizie de ultim moment luată de Boureanu după ce fiica lui a fost snopită în bătaie într-un club de fițe din Capitală! ”I-a dat cu paharul de whisky în cap exact ca în filmele cu Van Damme”!

Abia în urma unei ultime biopsii s-a aflat că avea cancer în stadiul 3. De aici a început și drama femeii care a rămas fără o ureche.

A necesitate o operație de amputare a urechii

În 2015 a aflat acest lucru și de atunci a început tratamentul. Acesta a dat roade, dar urechea Antheei nu dădea semne de revenire, mai mult, femeii începuseră să îi apară semne pe față din cauza acestor probleme.

Citeste si: Văduva lui Florian Pittiş este în doliu! A murit Jerry Schwarz, unul din cei mai buni prieteni şi colaboratori ai soţului ei: “Adio, Jerry!  Tot cerul e al vostru!”

A îndurat 32 de ședințe de radioterapie, dar în cele din urmă s-a văzut nevoită să apeleze la cea mai grea variantă: amputarea urechii. "Melanomul meu nu este unul tipi, ca la carte, ci unul rar, greu de diagnosticat. Inițial mi-a apărut în urechea stângă, dar s-a extins cu repeziciune. Am vorbit cu doctorii și inițial mi-au spus că nu am de ce să mă îngrijorez că este doar o umflătură. Acum, am ajuns să nu mai am o ureche", a declarat ea despre drama pe care a trăit-o.

Militează împotriva folosirii aparatelor de bronzat

Încă de când avea 14 ani a început să meargă la solar, fără să știe că acest obicei avea să o distrugă. "Aceste aparate trebuiesc INTERZISE. L-am folosit încă de la 14 ani, dar mi-a distrus viața.

Sper să trag un semnal de alarmă și altcineva să nu pățească la fel", a spus Anthea.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Dr. Adina Alberts, despre falsului medic Matteo Politi: ”Autoritățile cunoșteau situația. Am făcut sesizare pe la mijlocul lunii noiembrie”

După ani de chin și o operație care a lăsat-o mutilată, Anthea Smith a găsit puterea să zâmbească și să povestească tuturor ce a pățit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si