Cristian Boureanu si iubita sa s-au prezentat la Tribunal pentru primul termen din dosarul de ultraj!
Actual

Cristian Boureanu si iubita sa s-au prezentat la Tribunal pentru primul termen din dosarul de ultraj!

G. S.
12 ian 2018

A inceput procesul de ultraj intentat lui Cristian Boureanu, acuzat ca a lovit un politist de la rutiera. Fostul politician a venit increzator la judecatorie, insotit de iubita lui Laura Dinca, acuzata de marturie mincinoasa in acelasi dosar. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

La sapte luni de la incaierarea cu agentii de politie, Cristian Boureanu e alt om. Mult mai calm, fostul politician s-a prezentat astazi la instanta impreuna cu iubita, care l-a iertat pentru iesirile agresive din acea noapte.

De altfel, din dorinta de a-l apara, tanara s-a ales, si ea cu un dosar... pentru marturie mincinoasa. Cristian Boureanu priveste insa acum tot scandalul intr-un mod intelept.

Increzator ca instanta ii va face dreptate, fostul politician s-a abtinut, la prima infatisare in fata judecatorilor, de la orice comentarii cu privire la dosarul sau. Are insa un sfat pentru toti cei care s-au grabit sa-l judece.

Chiar daca Boreanu era nerabdator sa-si pledeze cauza, judecatorii s-au vazut nevoiti sa amane cauza,  dupa ce avocatul politistului a cerut timp pentru studierea dosarului.Urmatorul termen a fost stabilit pentru 25 ianuarie.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook