Marinescu și Maria s-au cunoscut în casa ,,Puterea Dragostei", sezonul trei, ajungând împreună până în Marea Finală. Relația acestora a fost dur criticată de ceilalți concurenți. Aceștia au susținut că se vor despărți imediat cum se va termina competiția. La câteva zile după ce Marinescu a devenit marele câștigător al sezonului trei, din păcate cei doi au anunțat că s-au despărțit.

Marinescu a fost invitat la emisiunea WOW Zodiac, unde a dezvăluit noi detalii despre relația cu Maria Lungu  și motivul pentru care s-au despărțit. 

„Cred că a fost ceva la comun și un lucru care efectiv așa s-a așezat. Am simțit, pentru că am avut temerile mele. Mi-aș fi dorit să nu aibă toate chestiile astea în comportamentul ei. E o femeie cu capul pe umeri și știe ce vrea de la viață.  Da, pot spune că unul dintre motive a fost comportamentul posesiv. Au fost mai multe palme adunate pentru a renunța unul la celălalt.  Consider că trebuie să se apropie de personalitatea si de caracterul meu. Dacă mie îmi place să fac ceva și ei trebuie să îi placă acel lucru. Dacă eu am mai multe roluri, pentru a nu interveni plictiseala, și ea trebuie să aibă mai multe roluri”, a declarat Cristian Marinescu, în exclusivitate pentru  WOWbiz.ro.

Cristian Marinescu de la ,,Puterea Dragostei" a vorbit despre motivul despărțirii de Maria Lungu: „E o femeie cu...”

Marinescu în casa Puterea Dragostei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arată viața Mariei de la „Puterea Dragostei”, după despărțirea de Marinescu

Marinescu și Maria, din nou împreună?

Acum câteva săptămâni, Cristian Marinescu a scos la iveală primele detalii despre după despărțirea de fosta lui iubită. Marele câștigător al sezonului trei ,,Puterea Dragostei" a declarat că între ei a fost dragoste adevărată, însă anumite certuri i-au dus în punctul despărțirii. 

„Să nu vă gândiți o secundă că îmi este ușor să vorbesc despre treaba asta. Îmi este extrem de greu pentru că este o femeie care a făcut parte din viața mea. Nu știu dacă o să reluăm legătura, o să mai încerc să am o relație cu ea.  Momentan, lucrurile sunt în balanță. Sunt aceleași simple discuții pe care le-am avut de fiecare dată. Suntem două personalități foarte puternice, două pietre foarte tari. Asta este situația și nu putem să ne ascundem de ea. Noi practic am mai simțit de mai multe ori să punem stop, dar în același timp nici nu puteam să trăim unul fără celălalt. Ne-am dat seama că simțim ceva atunci când stăteam față în față. Eram îndrăgostiți unul de altul”,   a spus Cristian Marinescu, pentru  WOWbiz.

Cristian Marinescu de la ,,Puterea Dragostei" a vorbit despre motivul despărțirii de Maria Lungu: „E o femeie cu...”

Maria Lungu, fosta iubită a lui Cristian Marinescu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: "Ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt unicate". Loredana Groza, despre cele mai iconice ținute ale sale. Ce face cu hainele pe care nu le mai poartă- radioimpuls.ro

Citeste si: Cerere de căsătorie în casa "Puterea Dragostei"? "Ești obsedat, frate!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si