Cristian Popescu “Piedone”, dezvăluiri incredibile, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cristian Popescu “Piedone”, dezvăluiri incredibile, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. ”Dacă există o normalitate în țara asta, eu nu am ce să caut în această poveste”, spune edilul local.

Author: Razvan Ilie miercuri 07 aprilie 2021 , 14:45

piedone
Cristian Popescu Piedone riscă acum, la șase ani de la tragedia Colectiv, o pedeapsă de 15 ani, după gratii, iar decizia judecătorilor este așteptată în cursul acestei luni.[Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristian Popescu, alias Piedone, actualul Primar al sectorului 5 din București, a fost invitatul ediției de ieri a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D!  Tată și bunic, Cristian Popescu Piedone căsătorit de peste 30 de ani, a vorbit aseară și despre viața personală, de familie, dar a făcut dezvăluiri și despre perioada teribilă care a avut legatura cu tragedia de la ”Colectiv”.

Citeste si: Cristian Popescu Piedone, mărturisiri teribile despre cazul Colectiv, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

”Iulia este tot ce am mai strălucit pe lume, este "steaua mea polară"! (…) Îmi iubesc sotia, imi iubesc familia. Familia este, de fapt, Olimpul meu, acolo sunt eu Zeu! (…) Familia este toată puterea mea, de unde mă incarc”,  este o parte din răspunsul actualului edil al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, la întrebarea  Cum ați cucerit-o pe soția dumneavoastră?

Acuzat în dosarul ”Colectiv” de abuz în serviciu și abuz în eliberarea autorizației și acordului de funcționare dat clubului Colectiv, fără aviz  ISU, Cristian Popescu Piedone a făcut o mărturisire neașteptată aseară, atunci când a trebuit să răspundă la întrebarea "roșie" care i-a fost adrestă, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise

Rifai”.

“Am să încep prin a va spune "ultimele cuvinte" pe care le-am spus și în fața domnului judecător, în instanță: "In cazul in care copiii mei, în acea noapte, s-ar fi aflat în clubul Colectiv, și s-ar fi întâmplat nenorocirea care s-a petrecut, iar ei, astăzi, erau morți, eu, în fața dumneavoastră, spuneam în continuare că sunt nevinovat (…). Sunt tată, sunt bunic, știu ce înseamnă … văd … nu sunt lipsit de realitate… (…) Nu pot să-mi asum ceea ce nu-mi aparține mie, în această tragedie! Nu vreau să-mi demonstrez nevinovăția, ci realitatea… vreau să demonstrez adevărul, acesta trebuie să iasă la suprafață" (…),  este o parte din răspunsul oferit de edil la întrebarea  “Va simțiți vinovat pentru morții de la Colectiv?”

Cristian Popescu "Piedone", declarații surprinzătoarea la "40 de întrebări cu Denise Rifai"[Sursa foto: Kanal D ]

c Edilul a spus aseară, ce "așteptări" are de la Justiție, în ceea ce privește dosarul “Colectiv”, în care este anchetat. 

”Nu cer decât o dreptate și un adevăr! (…) Dacă există o normalitate în țara asta, eu nu am ce să caut în această poveste!”,  a răspuns Cristian Popescu Piedone, în cadrul ediției de aseară ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la întrebarea  Sunteți pregătit să faceți închisoare?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si