Cristian Tudor Popescu, declarație șoc despre accidentului lui Mario Iorgulescu: ”Nu va face nicio zi de pușcărie”

Cristian Tudor Popescu a făcut noi declarații-bombă despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu, în urma căruia un tânăr de vârsta lui a murit pe loc.

R.B., luni 16 septembrie 2019 , 09:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a urcat noaptea la volanul unei mașini de 300.000 de euro, beat la limita comei alcoolice și ghiftuit cu cocaină. A ucis un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care conducea liniștit pe sensul lui de mers.

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, reacție dură cu privire la accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Acum, tânărul Iorgulescu e la Terapie Intensivă, medicii se luptă să-i salveze viața. Dacă junele Mario va trăi, aș pune un pariu cu dumneavoastră, stimați cititori: nu va face nicio zi de pușcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiții legale, după cum va demonstra turma de avocați plătită de tata Gino. De ce cred că așa va fi? Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaină”, a scris Cristian Tudor Popescu pe site-ul publica.ro.

Citeste si: Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat. Rinichii lui au cedat

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si