Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, a izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat

În ziua de Paște, realizatoarea show-ului matrimonial Puterea Dragostei, Cristina Mihaela, a început să plângă în hohote după ce doi dintre preferații ei concurenți au părăsit concursul.

Author: Andreea Bolocan luni 03 mai 2021 , 15:31

Cristina Mihaela, în lacrimi la Puterea Dragostei cazi si andrada au plecat acasa
Cristina Mihaela, în lacrimi la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cei care au părăsit emisiunea Puterea Dragostei chiar în ziua de Paște sunt Cazi și Andrada, deoarece ce doi concurenți și-au dorit să fie eliminați împreună, ca să-și poată continua povestea de iubire acasă, în România, departe

de camerele de filmat. Aceștia s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la KanalD și trăiesc o poveste frumoasă împreună.

Mi-aș fi dorit să ajungi în finală, pentru că meritai

Andrada, fiind una dintre cele mai adorate concurente de către Cristina Mihaela, aceasta, după ce a făcut anunțul, a izbucnit în plâns și i-a transmis Andradei că o vedea în finală și că merita pe deplin să câștige concursul de la Puterea Dragostei, eliminarea ei fiind una cu totul neașteptată.

Citeste si: Cum au petrecut Andra Volos și Deea de la „Puterea Dragostei” prima zi de Paște. Cele două prietene s-au distrat de minune

”Sincer, mi-aș fi dorit să ajungi în finală, pentru că meritai.

Nu știu de ce ai clacat, unii dintre voi ați pornit la drum cu mine și mi-e greu să vă las să plecați. Ați luat parte la visul meu, cum și eu am luat parte la visul vostru”, a spus Cristina Mihaela.

Concurenții au început și ei să plângă[Sursa foto: Captură YouTube]

Prezentatoarea de la Kanal D a precizat că întotdeauna se ține cont de dorințele concurenților și vrea ca aceștia să fie fericiți și să nu stea departe unul de celălalt, motiv pentru care a fost de acord ca Andrada și Cazi să părăsească împreună show-ul.

„Dragi concurenți, noi întotdeauna am ținut cont de dorințele voastre. Astăzi, Andrada și Cazi și-au exprimat dorința de a pleca acasă. Am decis că nu putem pune piedică fericirilor.

Prin urmare, le-am oferit șansa de a pleca împruenă acasă pentru a își trăi dragoste așa cum își doresc. În această seară, Andrada și Cazi vor merge acasă”, a anunțat Cristina Mihaela în ediția de duminică seară.

Citeste si: Un fost concurent al emisiunii „Puterea Dragostei” s-a cuplat cu fosta iubită a lui Livian Pop

Cristina Mihaela, în lacrimi chiar în ziua de Paște

Copleșită de emoții, prezentatoarea i-a transmis Andradei un mesaj cu totul special, spunându-i că o vedea și în marea finală. Cu toate acestea, Cristina Mihaela speră că tânăra va avea parte numai de fercire alături de iubitul ei.

„Mai mult decât orice, mie îmi este extrem de greu să te văd aici. Sinceră să fiu, eu nu vreau să îmi iau la revedere de la tine. Cu tine am început aventura asta.

Cazi și Andrada au plecat din Casa Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Ai fost printre primele fete care au intrat în casă, acum nouă luni. Ai fost lângă mine, iar acum eu îmi iau la revedere de la tine. Au fost dimineți în care mă distram copios când dansai, când reacționai. Nu pot să îți doresc decât să fii fericită, să fie alegerea vieții tale. Să fii fericită pe vecie și să fii așa cum te-am cunoscut, Andrada care era gălăgioasă, veselă, puternică, frumoasă.”, a mai declarat Cristina Mihaela în cadrul emisiunii de duminică seară.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si