Cristina Țopescu a murit. Rareș Bogdan a închis telefonul înecat de lacrimi: M-a lovit crunt

Rareș Bogdan, fost realizator TV, a intervenit cu lacrimi în voce, la Antena 3, unde a spus cât de vinovat se simte că nu și-a dat seama mai devreme de lipsa Cristinei Țopescu.

Author: R.B. duminică 12 ianuarie 2020 , 23:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”E o seară tristă, îmi cer scuze dacă n-o să pot să zic foarte mult, m-a lovit crunt vestea asta. O știu de mult timp și a fost un om de o sensibilitate și o bunătate aparte. Îmi rămâne în minte relația specială cu tatăl ei, dispariția lui a afectat-o foarte mult.

I-a purtat respect și dragoste speciale. Îmi povestea că are un vis, să se mute la țară, undeva în zona Transilvaniei, era mare militant pentru drepturile animalelor, pentru câini, pisici, pentru mediu. Era un om bun. Sensibilitatea și bunătatea au fost principalele ei caracteristici, mi-e greu. Dintre mesajele primite pe 1 ianuarie unul a lipsit, nu mi-am dat seama și acum mă simt vinovat... Îmi cer scuze, nu mai pot vorbi, iartă-mă, te rog” a spus Rareș Bogdan, la Antena 3. 

Citeste si: Cristina Țopescu a murit. Prima reacție a Marinei Almășan

Citeste si: Cât valorează tichetele sociale de Paște 2023! Unde se depun cererile și câți bani se dau- kanald.ro

Citeste si: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro

Cristina Țopescu a murit singură. A fost descoperită în casă, de poliție, la trei săptămâni de când nimeni nu o mai văzuse. A fost găsită în casă, moartă, fără urme de violență. 

Citeste si: Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a murit. Ce anume a cauzat decesul


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si