Bărbatul care a schingiut doi câini a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor.

Un bărbat a ucis cu furca un câine şi a dat foc altuia

Bătrânul ar fi comis fapta în ziua de 7 aprilie, în localitatea bihoreană Holod, atunci când a prins câinele vecinei și l-a ucis cu o furcă.

Citește și: Un cioban din Bihor a tăiat coada unui câine. Bărbatul este cercetat penal

Bărbatul nu se află la prima abatere, la finalul lunii trecute, el a turnat benzină pe un alt câine și i-ar fi dat foc. Acesta a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, sub acuzația de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept şi schingiuirea animalelor. 

Citește și: Act de cruzime la Bacău după ce un bărbat a ucis un câine pe care l-a legat de o căruţă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Urmează ca el să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Un bărbat a abandonat patru câini pe o stradă din Olt

Un bărbat din Olt a fost amendat cu suma de 12.000

de lei, după ce a abandonat patru câini pe o stradă din Scorniceşti.

Citește și: VIDEO- Un bărbat este cercetat pentru că și-a bătut câinele care nu voia să intre în bloc: „Becky, iei bătaie, treci acasă!”

Biroul pentru Protecţia Animalelor s-a sesizat cu privire la acțiunea bărbatului și a fost anunțat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt pentru dispunerea măsurilor legale.

Citește și: Un bărbat este cercetat pentru cuparea urechilor și tăierea cozii la trei câini ciobănești

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din oraşul Scorniceşti, judeţul Olt”, a precizat IPJ Olt.

Pentru acțiunea sa, bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost amendat cu 12.000 de lei pentru abandonarea şi/sau alungarea unui animal a cărui existenţă depinde de îngrijirea omului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si