Un bărbat care locuiește într-un complex rezidențial din Popești Leordeni este cercetat pentru infracțiunea de rănire cu intenție a animalelor

El a fost filmat în timp ce-și bate câinele care refuza să intre în bloc pentru a fi dus în casă.

Citește și: Alertă la o păstrăvărie din Sibiu: autoritățile au confirmat un focar de septicemie hemoragică

Câine bătut pentru că nu voia acasă

În imaginile devenite virale pe internet se vede cum individul ține deschisă ușa blocului în care stă pentru ca animalul să intre, însă câinele, care se deplasează greu, refuză.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Becky, treci acasă! Nu auzi? Treci! Becky, iei bătaie, vino încoace! Treci acasă! Bă, iei bătaie! Vino încoace! Vin aici”, îi spune bărbatul câinelui.

Citește și: O femeie de 28 de ani, ucisă de o haită de câini fără stăpâni

Atunci când se îndreaptă spre el, câinele fuge, iar bărbatul îl prinde și îl înjură, în timp ce îl lovește de mai multe ori.

Sunetul loviturilor încasate de animal se aud inclusiv pe înregistrarea realizată de la etajul unui bloc vecin.

Videoclipul a devenit viral pe internet

Clipul a fost postat online de o asociaţie pentru protecţia animalelor.

Citește și: Un român este cercetat după ce a înfometat şi schingiuit peste 30 de câini. Animalele au fost duse la un adăpost specializat

„Să-ţi pui mintea cu un căţel cât o pisică... Facem apel către locuitorii din Complexul Gama Rezidence – Popeşti Leordeni, daca recunoaşteţi individul sa ne spuneţi şi nouă cine este”, scrie asociaţia ai cărei reprezentanţi s-au oferit să preia animalul.

Citește și: Anunțul făcut de ASPA, după decesul Anei Oroș! Câți câini ar fi fost capturați în zona Lacul Morii

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, din care rezultă că un bărbat loveşte un câine, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov este abilitat să comunice următoarele: La data de 03 februarie a.c., poliţiştii Oraşului Popeşti Leordeni s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate cercetări, sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de rănirea cu intenţie a  animalelor. Poliţiştii Oraşului Popeşti Leordeni au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei” a transmis IPJ Ilfov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si