VIDEO - Cruzime fără margini: Putin le-a spus mamelor soldaţilor ruşi care luptă în Ucraina că nu regretă nimic

După un război neîncetat, Vladimir Putin s-a întâlnit cu mamele soldaţilor ruşi care luptă în Ucraina şi le-a spus că nu regretă lansarea „operaţiunii militare speciale” în Ucraina, dar le-a asigurat totuși că le împărtăşeşte suferinţa.

Author: Laura Macovei vineri 25 noiembrie 2022 , 16:45

Cruzime fără margini: Putin le-a spus mamelor soldaţilor ruşi care luptă în Ucraina că nu regretă nimic

Cruzime fără margini: Putin le-a spus mamelor soldaţilor ruşi care luptă în Ucraina că nu regretă nimic

[Sursa foto: kremlin.ru]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Președintele rus Vladimir Putin a avut o întâlnire cu mamele soldaţilor, întânire în care liderul de la Kremlin le-a sfătuit să nu creadă tot ce văd la televizor sau citesc pe internet, avertizându-le că circulă multe „fake-uri” despre conflict.

„Împărtăşim această durere”

Putin le spune femeilor îndurerate că el şi întreaga conducere rusă înţeleg şi împărtăşesc durerea celor care şi-au pierdut fiii luptând în Ucraina.

Citește și: Volodimir Zelenski, mesaj pentru toți cetățenii Europei

„Înţelegem că nimic nu poate înlocui pierderea unui fiu, mai ales pentru o mamă. Împărtăşim această durere ”, a transmis Putin, potrivit The Guardian.

Niciun regret pentru Putin

Deși cu mici regrete pentru pierderea fiilor lor, liderul de la Kremlin le-a transmis mamelor că nu regretă lansarea operaţiunii împotriva Ucrainei, prezentând războiul ca un moment de cotitură, în care Moscova trebuie să iasă victorioasă.

Rusia a înfruntat în sfârşit o hegemonie occidentală arogantă după decenii de umilinţă în anii care au urmat căderii Uniunii Sovietice în 1991 ”, le-a explicat Putin femeilor care stăteau la masă cu el.

Citește și: Avioane de luptă ale Rusiei, acțiune în forță în Marea Baltică. Anunț NATO de ultim moment

Am vorbit cu ei şi m-au surprins şi pe mine cu starea lor de spirit, cu atitudinea lor faţă de această chestiune. Nu se aşteptau la aceste apeluri din partea mea. Îmi dau toate motivele să spun că sunt eroi. Acest lucru este adevărat! ”, le-a asigurat Putin.

 

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si