Rugăciunea către Sfântul Andrei. Sfântul Apostol Andrei, "cel întâi chemat la apostolat" și ocrotitorul românilor este cinstit în fiecare an pe data de 30 noiembrie.

Aceasta este una dintre cele mai puternice rugăciuni adresate Sf. Andrei. În ziua de 30 noiembrie, rugăciunile adresate Sfântului Andrei sunt făcătoare de minuni.

Rugăciune către Sfântul Andrei pentru împlinirea dorințelor

"Zid ești credincioșilor și turn neclintit tuturor celor ce se sprijină pe tine.

Apărătorule al nostru din nevoi, pentru lucrarea de multe minuni laude de mulțumiri aducem ție, noi nevrednicii și păcătoșii.

Și că cel ce ești minunat și preamilostiv, izbăvește-ne pe noi din toate nevoile ca să-ți cântăm ție: bucură-te făcătorule de minuni, Sfânte Părinte Andrei.

Privește către cei care se roagă către tine și cu bunătate părintească tinde milostiva izbăvire din toate nevoile, tuturor celor care cânta lui Dumnezeu.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Puterea cerească umbrând duhul tău, ca dintr-un soare slobozește sfânte razele darurilor către cei ce se ating de ele și tămăduiește pe toți cei bolnavi cu trupul său cu sufletul.

Citește și: Urări de Sf. Andrei 2022: La mulți ani pentru cei care își sărbătoresc onomastica!

Rugăciunea către Sfântul Andrei: Este făcătoare de minuni

Rugăciunea către Sfântul Andrei: Este făcătoare de minuni

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Sf. Andrei 2022: Tot ce trebuie să știi despre această mare sărbătoare

Vifor de ispite și furtuni de nevoi învăluindu-ne pe noi, cu credință alergăm către tine Sfânte ca prin rugăciunile tale să le preschimbi pe toate în liniște.

Vrând Făcătorul tuturor făpturilor să ne mântuiască de înșelăciunea dușmanilor, te-a trimis la noi ca pe un apostol, ca prin tine să învățăm să ne îndepărtăm de toate înșelăciunile lumii și prin viața curată să ne apropiem de Dumnezeu.

Zid ești credincioșilor și turn neclintit tuturor celor ce se sprijină pe tine, pentru aceasta alergăm noi la tine; roagă-te împreună cu noi, pentru ca de rugăciunile tale să se milostivească blândul Iisus și să ne dăruiască iertare și dezlegare de păcate, nouă, puțin credincioșilor și păcătoșilor.

Și-acum și-n vecii vecilor, de-a pururea. Amin!"

Citește și: Acatistul Intrării în biserică a Maicii Domnului. Ce rugăciuni se spun de această sărbătoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si