CTP se oferă să fie vaccinat anti-COVID în direct: „Să vadă telespectatorii dacă dacă încep să putrezesc”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat tabăra persoanelor care cred în continuare că un vaccin anti-coronavirus le-ar periclita și mai mult sănătatea, astfel că s-a oferit voluntar să fie vaccinat în direct.

Author: Razvan Ilie sâmbătă 28 noiembrie 2020 , 11:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Eu am spus că mă ofer voluntar, dacă vor considera autorităţile că acest lucru este corect şi posibil, să fiu vaccinat în prima linie, să fiu filmat şi apoi să vin la televizor, periodic, să vadă

telespectatorii dacă mi se umflă ochii, dacă încep să putrezesc, să înverzesc ”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Citeste si: Ion Cristoiu, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, într-un interviu cu adevărat surprinzător!

CTP: Au citit că în vaccinul ăsta sunt nişte cipuri cu picioruşe 

Cristian Tudor Popescu susţine că este „foarte greu să lupţi cu antivacciniştii”, pentru că ei nu au în demersurile lor „ nici cea mai mică urmă de logică ”.

Nu poţi să lupţi cu nişte oameni care spun că 'se aude că vaccinul acesta te îmbolnăveşte'.

Au citit ei în nu ştiu ce site din America sau Australia că în vaccinul ăsta sunt nişte cipuri cu picioruşe şi îţi intră în sânge şi nu ştiu ce îţi fac. Nu poţi discuta cu oameni cu astfel de argumente ”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Citeste si: Anunț oficial de la Guvern despre slujbele de Crăciun

„În momentul când le spuneţi de ARN i-aţi pierdut. Zic că ne schimbă ADN-ul. Credeţi că ştiu ce e ADN-ul? Ce e acidul dezoxiribonucleic? Nu ştiu!”, a mai spus CTP despre oamenii care sunt împotriva vaccinului anti-COVID.

Când va fi eficient vaccinul anti-COVID

Aproximativ 60-70% din populaţia globului trebuie să fie imunizată împotriva noului coronavirus pentru a reduce infecţiile, declară Katherine O'Brian, înalt oficial al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, potrivit dpa, informează Agerpres.

Această aproximare se bazează pe mai multe studii, a afirmat vineri, la Geneva, directoarea Departamentului de vaccinuri din cadrul OMS, Katherine O'Brian.

Ea a precizat, faptul că rata necesară de imunizarea pentru această  pandemie  va deveni mai clară odată ce se va cunoaşte mai mult despre vaccinurile testate până acum.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si