VIDEO | Cucu de la Noaptea Târziu, infectat cu noul coronavirus. Experiența cutremurătoare prin care a trecut la spital

Cucu de la Noaptea Târziu a fost infectat cu noul coronavirus. Cântărețul și fostul concurent al show-ului fenomen Survivor România a postat un mesaj în care a anunțat experiența teribilă prin care a trecut la spital.

Author: M.A. joi 23 septembrie 2021 , 14:17

Cucu de la Noaptea Târziu, infectat cu noul coronavirus. Experiența cutremurătoare prin care a trecut la spital

Cucu de la Noaptea Târziu, infectat cu noul coronavirus. Experiența cutremurătoare prin care a trecut la spital

[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cucu a ajuns de urgență la spital

După câteva zile în care a acuzat simptome ce păreau a fi cauzate de virusul SaRs-COV-2, Cucu a mers de urgență la spital.

Cântărețul le-a povestit fanilor că a avut un șoc în momentul în care a constatat că avea saturația de oxigen în sânge undeva la 83-84%. Acela a fost momentul în care membrul trupei Noaptea Târziu a chemat ambulanța, acolo unde pulsoximetrul arăta o saturație de 98%. 

Momentele grele abia urmau să apară însă pentru Cucu, în momentul în care cântărețul a ajuns la spital.

Citeste si: Theo Rose are COVID-19. Cum se simte artista

Ce s-a întâmplat la spital?

Într-o postare publicată pe contul personal de Instagram, Cucu le-a povestit fanilor prin ce a trecut în momentul în care a ajuns la spital, infectat fiind cu noul coronavirus. La unitatea medicală de stat, cântărețul avea să se confrunte cu un vechi dușman, pe care l-a întâlnit în lunile în care a stat în show-ul Survivor: foamea.

„A venit o asistentă și mi-a spus că îi pare foarte rău, dar nu mai este mâncare pentru pacienți. În momentul ăla, înfometat fiind, am reacționat, nu urât, nu vă gândiți”,  a scris Cucu pe contul său de Instagram.

Ulterior, asistenta s-a oferit să îi dea mâncarea ei, întrucât urma să iasă din tură și să plece acasă.

Deși la început nu a vrut, Cucu a acceptat deoarece îi era foarte foame. 

Citeste si: Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani, internate la "Matei Balș", după ce au fost diagnosticate cu noul coronavirus

„Am avut o cădere nervoasă”

Tânărul a trebuit să stea internat până să primească rezultatele finale. S-a plimbat pe holurile spitalului așteptând ambulanța.

„La ora 19:00 mi-au adus foaia de externare pe care am completat-o și am semnat-o. Urma să aștept să vină o ambulanță să mă ia, să mă ducă acasă”, a scris Cucu pe Instagram. 

Ceasul arăta deja ora 01:00, moment în care cântărețul a spus că a avut o reacție nervoasă, fiind înfometat și așteptând ambulanța care să îl conducă în siguranță acasă. 

„Am avut o cădere nervoasă pentru că de 5 ore nu mai aveam baterie la telefon. Nu știa nimeni de mine, unde sunt, ce fac, cum sunt… Am ieșit din spital trântind ușa, instant. În fix 15 minute după ieșirea mea nervoasă se pare că a apărut un ambulanțier care a zis că mă duce el acasă”,  a mai scris Cucu Gram pe Instagram.

Cucu de la Noaptea Târziu, infectat cu noul coronavirus. Experiența cutremurătoare prin care a trecut la spital

Cucu de la Noaptea Târziu, infectat cu noul coronavirus. Experiența cutremurătoare prin care a trecut la spital

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adela Popescu trece prin clipe sfâșietoare. Soțul vedetei și fiul cel mic, Adrian, s-au infectat cu COVID-19: "Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțu, cel de două luni"

Totodată, cântărețul spune că a trebuit să plătească suma de 200 de lei ca taxă de spitalizare și 15 lei pentru mâncarea pe care a primit-o de la asistenta care a fost amabilă cu el. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si