Culiță Sterp se visează tătic? Ce imagine a publicat pe contul de Facebook

Culiță Sterp a devenit nostalgic în prag de sărbători, artistul își dorește cu ardoare să devină tătic.

Author: A.N.C duminică 15 decembrie 2019 , 14:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Culiță Sterp a postat pe contul personal de socializare o imagine lângă brad, alături de doi copilași.

Culiță Sterp se visează tătic?

"O poză cu mine din viitor! Cum îmi stă?", este mesajul publicat de Culiță Sterp.

Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Culiță Sterp după împăcarea cu Carmen de la Sălciua: "Tu ai iubi un om ca tine?"

Culiță Sterp are multe cântări și contracte în țară și străinătate. Deși recent s-a împăcat cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua, cântărețul nu prea a avut mult timp la dispoziție să stea cu partenera lui.

Tocmai de aceea au fost și multe speculații că nu ar mai fi împreună.

Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Culiță Sterp după împăcarea cu Carmen de la Sălciua: "Tu ai iubi un om ca tine?"

Aseară, într-un moment de respiro, Culiță Sterp s-a retras pe un scaun cu telefonul în mână.

Imediat, un apropiat i-a făcut o fotografie. Imaginea a fost postată apoi de Culiță pe contul său de Instagram. În dreptul fotografiei, artistul a scris și o întrebare care i-a pus pe gând pe internauți. "Tu ai iubi un om ca tine?", a scris Culiță Sterp.
Mesajul trimis de Culiță Sterp persoanei care o face praf pe Carmen de la Sălciua pentru că-și editează excesiv pozele în Photoshop: "Nu știu cine ești, dar..."
Culiță Sterp a scris un mesaj adresat persoanei care o face praf pe fosta lui soție, Carmen de la Sălciua.

Citeste si: Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, dezvăluiri cutremurătoare, cu lacrimi în ochi! Ce a făcut lângă patul artistului timp de 6 luni

Citeste si: Dezvăluiri neașteptate! Cu cine s-a sfătuit Liviu Dragnea în secret înainte de a cere să fie eliberat! EXCLUSIV

Există un cont pe Instagram care le face praf pe vedetele din România sau străinătate care își editează excesiv pozele. Printre "victime" se află foarte des și Carmen de la Sălciua. Fosta soție a lui Culiță Sterp este luată în vizor de fiecare dată când face gafe în Photoshop, iar fotografiile ei ajung să fie deformate din cauza editărilor excesive.

Persoana care administrează acel cont de Instagram a arătat ce mesaj a primit de la Culiță Sterp.

Artistul care a fost în trecut și în casa Puterea dragostei văzuse o fotografie cu Carmen de la Sălciua și a vrut să stea de vorbă cu cel/cea care are în grijă acel profil. "Nu știu cine ești, dar e o idee bună cu profilul ăsta! Nu vreau să fiu răutăcios, dar niciodată nu am fost de acord cu modificările astea în Photoshop, nu neapărat ale fostei mele, dar așa, în general. Cred că lumea ar trebui să vadă fața naturală sau cel mult machiată a vedetelor, nicidecum modificată total", este mesajul lui Culiță Sterp.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si