Culoare speciale de acces pentru participanţii la pelerinajul organizat de sărbătoarea Sfântul Dimitrie cel Nou la Catedrala din Dealul Mitropoliei

Jandarmii vor institui dispozitive de ordine şi siguranţă publică şi culoare speciale de acces pentru persoanele care vor participa la manifestările religioase de la Catedrala din Dealul Mitropoliei, organizate cu ocazia sărbătorii Sfântului Dimitrie cel Nou. Noile măsuri de restricție vor fi luate pentru ca regulile de protecţie sanitară şi a fi evitată aglomeraţia.

Author: Alina Raducu vineri 23 octombrie 2020 , 18:14

Culoare speciale de acces pentru participanţii la pelerinajul organizat de sărbătoarea Sfântul Dimitrie cel Nou la Catedrala din Dealul Mitropoliei
Culoare speciale de acces pentru participanţii la pelerinajul organizat de sărbătoarea Sfântul Dimitrie cel Nou la Catedrala din Dealul Mitropoliei
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Citeste si: Sfântul Dimitrie cel Nou: Doar bucureștenii vor putea fi prezenți la pelerinaj

Conform Jandarmeriei Bucureşti, în perioada 25-27 octombrie, cu ocazia Sărbătorii Sfântului Dimitrie cel Nou,

jandarmii bucureşteni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa cetăţenilor care vor participa la manifestările religioase ce vor avea loc la Catedrala din Dealul Mitropoliei.

"Pentru a veni în sprijinul celor prezenţi la această importantă sărbătoare religioasă, se vor institui dispozitive de ordine şi siguranţă publică şi culoare speciale de acces în scopul creării unor condiţii optime de desfăşurare a pelerinajului, astfel încât să fie respectate normele de protecţie sanitară şi să fie evitate aglomerările de persoane sau alte incidente", transmite sursa citată.

Jandarmii vor institui culoare speciale de acces pentru cei care vor participa la sărbătoarea Sfântul Dimitrie cel Nou

„Pelerinajul organizat de sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor, organizată de Patriarhia Română şi Arhiepiscopia Bucureştilor în perioada 25- 27 octombrie, va avea loc în condiţii de maximă precauţie, ordine şi protecţie, sub semnul respectării riguroase a normelor igienico-sanitare, impuse de starea de alertă în care se află acum municipiul Bucureşti”, a tranmis, joi, Patriarhia.

Citeste si: Act de sinucidere la Institutul Matei Balș din Capitală! Un pacient s-a aruncat de la etajul 2

Credincioşii din Bucureşti care vor dori să participe la pelerinajul destinat Sfintelor Moaşte, o vor putea face în următoarele condiţii de siguranță și protecție:

  • accesul la raclă se va face pe un singur rând de persoane care vor aştepta una în spatele celeilalte, păstrând distanţa de 1,5 m între ele;
  • pe trotuarul cu un culoar unic de acces vor fi
    trasate marcaje de staţionare pentru facilitarea păstrării acestei distanţe;
  • pe marginea traseului unic de acces vor fi amplasate anunţuri cu privire la păstrarea distanţei şi respectarea normelor igienico-sanitare;
  • se va crea un flux unic de circulaţie a credincioşilor, cu intrare de la baza Dealului Patriarhiei şi cu ieşire separată, pe strada Patriarhiei spre strada 11 iunie;
  • voluntarii prezenţi, care vor purta permanent măşti de protecţie şi mănuşi, vor oferi credincioşilor materiale de dezinfectare şi igienă.

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cătălin Botezatu se retrage de la masa juraților “Bravo ai stil! Celebrities” Cătălin Botezatu se retrage de la masa juraților “Bravo ai stil! Celebrities”
spotmedia.ro
De ce Facebook și YouTube nu fac față asaltului de mesaje anti-vaccin? De ce Facebook și YouTube nu fac față asaltului de mesaje anti-vaccin?
spotmedia.ro
Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer... Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer susținerea publică a liberalilor
b1.ro
Ion Ţiriac, implicat într-un scandal de răsunet. S-a lăsat cu îmbrânceli: „E o agresiune!” Ion Ţiriac, implicat într-un scandal de răsunet. S-a lăsat cu îmbrânceli: „E o agresiune!”
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si