Cum a ajuns actorul Tudor Petruţ, de la Şerban din Liceenii, profesor în SUA! ”Predau matematică la liceu”

Pe actorul Tudor Petruţ, lumea îl cunoaşte ca Şerban, din ”Liceenii”, tânărul care o iubea pe Dana, jucată de Oana Sârbu.

C.L., sâmbătă 29 decembrie 2018 , 08:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tudor Petruţ, la scurt timp după ce a jucat în film, a plecat în SUA, acolo unde s-a stabilit cu familia, şi unde locuieşte şi acum. Însă, în SUA, Tudor Petruţ, după ce şi-a încercat de câteva ori norocul ca actor, participând la câteva castinguri, a ales o altă meserie. El a devenit profesor de matematică.

Revenit în România, pentru o scurtă vacanţă, Tudor Petruţ a mărturisit cum a devenit profesor de matematică.

”Am dat examene de licenţă pedagogică, aflând că se caută profesori de matematică. Fiind absolvent de liceu de mate-fizică – până şi în film eram favoritul profei de mate Isoscel – şi exmatriculat la cerere de la Facultatea de Construcţii, deci ştiind ceva ştiinţe exacte, mi-a fost extrem de uşor să iau examenele. Şi să mă obişnuiesc cu programa analitică californiană, mult sub nivelul educaţiei secundare româneşti de pe vremea mea. Nu a trecut mult timp şi am găsit un post de profesor şi am rămas în învăţământ de atunci”, a povestit Tudor Petruţ, într-un interviu pentru revista Life.

Actorul Tudor Petruţ din ”Liceenii” are doi băieţi născuţi în SUA

De altfel, fostul actor din Liceenii este şi acum, la 55 de ani, profesor de liceu în SUA. Cei doi băieţi ai lui s-au născut în America, amândoi sunt mari, dar niciunul nu a fost atras de actorie: unul lucrează în marketing, celălalt e impresar sportiv. 


 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021?... Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021? Motivul pentru care se trezește înaintea tuturor
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si