Cum a ajuns Cristi Chivu cu o avere apropiată de cea a lui Gică Hagi! Câţi bani are acum fostul fotbalist de la Inter Milano

Cristi Chivu a fost, ca şi Gică Hagi, unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti români, deşi nu a ajuns la celebritatea celui supranumit ”Regele”, Chivu se apropie de acesta la capitolul avere.

C.L., miercuri 05 decembrie 2018 , 21:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristian Chivu a jucat la echipe mari, de la Ajax Amsterdam, la AS Roma, până la Inter Milano, acolo unde a avut contracte super bănoase. Presa sportivă a scris că în primii cinci ani petrecuţi la Milano, salariul său anual a fost de 5,5 milioane de euro.

După retragerea ca jucător, Chivu a rămas în lumea fotbalului de peste hotare. La ora actuală, Cristian Chivu este antrenor la echipa de sub 14 ani de la Inter Milano, iar în acest an a reuşit să cucerească cu aceasta şi primul trofeu, Memorialul Graziano Peretti.

Conform Top 300 Capital, cei mai bogaţi români, Cristi Chivu are acum o avere de 21-22 milioane de euro, sumă cu care se află pe locul 292 în respectivul clasament.

Averea lui Chivu este apropiată de cea a lui Gică Hagi, despre care acelaşi Top 300 Capital susţine că este undeva la 23-24 milioane de euro. Averea lui Hagi provine din Academia de Fotbal care-i poartă numele şi unde formează viitori fotbalişti. Însă, înainte de a scoate bani din fotbaliştii pe care-i formează, Hagi a investit în industria hotelieră, iar complexul său turistic de la Mamaia este unul prosper.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si