Cum a ajuns fratele lui Liviu Dragnea să fie înmormântat în două locuri! Răpus de cancer, Viorel Dragnea are loc de veci și la Ghencea, și în satul natal EXCLUSIV

Fostul lider PSD a avut un frate, Viorel, care a murit în august 2013, la doar 58 de ani, răpus de un cancer pulmonar. Fratele lui Dragnea este îngropat în două locuri.

Petru Luca, marți 29 octombrie 2019 , 08:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fostul lider PSD, aflat în prezent în detenție, a avut un frate, Viorel, care a murit în august 2013, la doar 58 de ani, răpus de un cancer pulmonar. Viorel Dragnea, colonel în rezervă al Poliţiei Române, a decedat în 24 august 2013, la vârsta de 58 de ani, presa relatând atunci că acesta suferea de cancer pulmonar şi că a avut o lungă perioadă de suferinţă. El s-a stins din viaţă la o clinică din Istanbul, unde stătuse internat aproximativ două luni.

Citeste si: Mesaj emoționant pentru Liviu Dragnea de ziua lui de naștere! Ce declarație i-a făcut Irina Tănase, logodnica fostului lider PSD

Înainte de a trece în rezervă, Viorel Dragnea a fost şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă din Teleorman. Înmormântarea fratelui lui Dragnea a beneficiat de onoruri militare și s-a desfășurat în cimitirul Ghencea. 

Ulterior, însă, Liviu Dragnea și familia lui Viorel au luat decizia de a-l ”înmormânta” pe acesta și la Pleașov, satul natal, unde cei dragi au adus un sac cu pământ de la locul de veci al dispărutului, de la cimitirul Ghencea, făcându-i și o cruce, pe care i-au pus poza lui Viorel și un text emoționant.

”Așa se face pe la noi, ca decedatul să fie mai aproape cumva de cei dragi, și ei plecați. Au adus un săculeț cu pământ de la mormântul de la Ghencea, a venit preotul, i-au făcut o cruce cu poză și mesaj, apoi săculețul a fost îngropat în mormântul familiei, lângă Dumitru și Stanca, părinții lui. Viorel a fost foarte legat de locurile natale”, ne-au lămurit vecinii familiei Dragnea din Pleașov (județul Teleorman), localitatea natală a lui Liviu Dragnea. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si