Fiul lui Liviu Dragnea, scandal uriaș cu poliția! A acuzat un agent că i-a ”înscenat” o infracțiune

Fiul lui Liviu Dragnea a avut parte de o contră serioasă cu un agent de la Poliția Rutieră pe care l-a acuzat că l-a amendat degeaba.

Author: Radu Constantin miercuri 16 octombrie 2019 , 08:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Valentin Ștefan Dragnea a pierdut un proces cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, după ce fiul fostului șef al PSD s-a plâns judecătorilor că a fost aemndat abuziv de un agent de la Rutieră.

Scandalul a avut loc în luna februarie a acestui an, atunci când Dragnea Jr a fost tras pe dreapta în timp ce circula cu autoturismul său pe raza sectorului 1. Din acel moment, lucrurile devin neclare: Dragnea spune că a vrut să coboare din mașină și și-a dat jos centura în timp ce polițistul spune că acesta nu purta centura de siguranță de la bun început. Drept urmare, agentul l-a amendat pe fiul lui Liviu Dragnea pentru lipsa purtării centurii de siguranță.

Cum a pierdut Valentin Ștefan Dragnea procesul cu poliția?

Amenda nu a fost una consistentă, însă pe Dragnea Jr l-a deranjat gestul. El și-a trimis avocații la Judecătorie și a dat în judecată poliția, solicitând anularea penalității.

Reprezentanții instituției conduse la acea vreme chiar de Carmen Dan, preferata lui Liviu Dragnea, a luat situația în serios și au depus o întâmpinare prin care au arătat că procesul-verba l ”se bucură de prezumția de legalitate și temeinicie, dedusă din încrederea că agentul constataor consemnează faptele pe care le constată, fără alte adăugiri sau denaturări”.

Citeste si: Scandal uriaș cu fiul lui Dragnea la Turnu-Măgurele! Ce s-a întâmplat la echipa la care el este considerat un adevărat dictator

În aceste condiții, tot ce i-a rămas de făcut lui Dragnea Jr a fost să dovedească faptul că polițistul a mințit. Destul de greu de realizat, mai ales că la eveniment nu au existat martori iar filmări de la ”locul faptei” nu au existat. Judecătorii l-au citat pe Valentin Ștefan Dragnea în vederea audierii, însă acesta nu s-a prezentat în instanță. În aceste condiții, Dragnea Jr a pierdut procesul și a rămas cu amenda ”la purtător”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si