In mai 2015 s-a aflat cum a fost umilit nasul lui Cristi Borcea. Atunci, Marius Vizer si-a anuntat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei SportAccord, care reuneşte federaţiile olimpice şi non-olimpice, for pe care îl conducea din 2013. Vizer fusese reales pentru un nou mandat în aprilie, dată la care a afirmat că preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, Thomas Bach, blochează activitatea forului pe care românul îl conduce din 2013. 

Cum a fost umilit nasul lui Cristi Borcea. Marius Vizer s-a plans de colaborarea cu Comitetul International Olimpic

„Preşedintele organizaţiei SportAccord a fost părăsit de federaţiile de atletism şi tir pentru că l-a criticat pe Thomas Bach, şeful CIO ”, se scria in presa.   “De când am fost ales la conducerea SportAccord, am încercat regulat să dezvolt o colaborare constructivă cu CIO şi cu preşedintele său Thomas Bach. Din nefericire, ea nu a devenit niciodată o realitate", a acuzat Vizer, care i-a cununat la Budapesta pe Cristi Borcea si Valentina Pelinel.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cum a fost umilit nasul lui Cristi Borcea. Federatiile sportive s-au desolidarizat de Marius Vizer

S-a dezvaluit cum a fost umilit nasul lui Cristi Borcea. Marius Vizer a fost nevoit sa demisioneze din fruntea SportAccord, mai ales ca federatii importante s-au desolidarizat de el.  “Reacţionând după atacurile lui Vizer, IAAF şi ISSG au anunţat imediat că părăsesc SportAccord.

În plus, 15 federaţii, printre care IAAF şi ISSG, dar şi Federaţia internaţională de fotbal (FIFA) şi cea de nataţie (FINA), au semnat o scrisoare în care se desolidarizează de SportAccord şi de preşedintele acesteia. În scrisoare se exprimă "profunda noastră susţinere faţă de CIO şi de Agenda 2020 care a fost adoptată sub preşedinţia lui Thomas Bach, în consultare şi în acord cu toate federaţiile internaţionale", dezvaluiau ziarele. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si