Inspectoratul de Poliție Sălaj, susține că fata stătea pe o bancă improvizată, în spatele locurilor omologate ale autovehiculului.

Accidentul a avut loc marţi, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, la volanul microbuzului aflându-se un bărbat de 57 de ani, din Zalău, ce efectua o cursă regulată de transport persoane pe traseul Zalău- Dioşod.

Citeste si: Fost consilier parlamentar descoperit mort în Parcul Herăstrău. Detalii înfiorătoare

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Din cauza faptului că nu s-a asigurat corespunzător la închiderea uşilor din spate, o minoră de 12 ani, care se afla în calitate de pasager pe o bancă improvizată, în spatele locurilor microbuzului, a căzut pe partea carosabilă. Microbuzul era prevăzut cu 15 locuri. În urma impactului, minora a decedat", se arată în informarea de presă a IPJ Sălaj.

Echipajele de la ambulanta au ajuns rapid la fata locului, au efectuat timp de o ora manevrele de resuscitate, însă minora nu a mai putut fi salvată.

Citeste si: Adevărul dureros din spatele unei poze care a topit internetul. Ce s-a întâmplat cu tatăl la scurt timp

"Marţi după masă, un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină la un accident rutier petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazul, zona Astralis, din municipul Zalău. În urma accidentului a rezultat o victimă- o fetiţă de aproximativ 12 ani- care a fost găsită în stop cardiorespirator.

Un echipaj al ambulanţei cu medic împreună cu un echipaj SMURD au iniţiat imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire pacienta nu a răspuns, iar după aproximativ 60 de minute a fost declarat decesul acesteia", se arată într-o postare făcută miercuri, pe pagina de Facebook a Inspectoratului pentri Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si