Cum a reacționat Culiță Sterp în momentul în care a primit UN LEU pentru o dedicație din partea unei tinere!

O situație hilară a avut loc în timpul unui eveniment la care Culiță Sterp a cântat. A primit un leu pentru o dedicație și ce a urmat te va face să râzi.

Author: A.V. sâmbătă 26 octombrie 2019 , 15:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Culiță Sterp a avut parte de o situație mai puțin obișnuită în timpul unui eveniment la care cânta. Cântărețul obișnuiește să își onoreze prezența la nunți, botezuri și diferite petreceri, oamenii dând „bani grei” pentru dedicațiile sale! Recent, însă, Culiță Sterp a avut parte de un moment amuzant, dar ușor umilitor, în public, în fața oamenilor.

  În timp ce cânta, Culiță Sterp a primit din partea unei domnișoare o bancnotă de un leu, șoptindu-i ”Atât meriți, asta e valoarea ta!”, conform Cancan.

  Chiar și-așa, Culiță Sterp a început să râdă când a fost pus în situația aceasta și a refuzat leul din partea domnișoarei. Petrecerea a continuat la fel de frumos ca înainte!

  Culiță Sterp a împlinit 27 de ani

  Culiță Sterp este tare fericit astăzi! Celebrul artist a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani, iar cântărețul a ținut să le mulțumească tuturor pentru urări și susținere.

  Mai mult decât atât, Culiță Sterp a și transmis un mesaj emoționant pentru toți!

  ”27 de ani trecuți...nu-s puțini dar nu-s nici mulți, vorba aia! Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru toate lucrurile (și bune și rele) din viața mea! Am învățat din fiecare câte ceva! Vreau să vă mulțumesc din inimă tuturor pentru urări, pentru că v-ați gândit la mine să îmi scrieți gândurile voastre chiar dacă știți ca nu am cum sa răspund la toti, dar cu siguranța le văd pe toate! Mulțumesc mult și oamenilor din viața mea care de-a lungul anilor au rămas langa mine, familia mea, prietenii mei, cei care au rămas in inima mea, dar și celor care m-au dezamăgit sau m-au trădat, când ești un om cu suflet bun nu pui la suflet decât lucrurile bune, nu și pe cele rele.

  Defectul oamenilor buni este că ne așteptăm ca toți ceilalți să fie ca noi, și din păcate nu e așa! Nu vreau sa intru mult in subiectul ăsta, vreau doar sa va mulțumesc mult încă o data vouă, celor ce credeți in mine și mă susțineți zi de zi, pt ca datorită voua sunt aici, unde și mie îmi e greu să cred câteodată că sunt și pot sa merg mai departe cu credință, iubire și puterea de la voi! Vă iubesc pe toți, chiar și pe cei care poate îmi gândiți rău, nu doar bine, să vă dea Dumnezeu sănătate tuturor și in câteva ore am cel mai frumos cadou pentru voi! Melodia “Hai să nu ne râtăcim”, cea mai frumoasa melodie de dragoste care sunt sigur că o să o puneți in top, acolo unde trebuie ca și celelalte! Vă pup, țineți aproape! ❤️😘 ”, este mesajul pe care Culiță Sterp l-a transmis.


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si