Cum a reusit echipa Stirilor Kanal D sa schimbe comportamentul unor muncitori de pe un santier din Timisoara, care nu respectau normele de protectie!

Minune pe santierul filmat de echipa Stirilor Kanal D. Muncitorii susprinsi ieri, la inaltime, imbracati ca de plaja si fara niciun fel de protectie, erau, astazi, echipati ca la carte. Sa nu credeti ca miracolul s-a petrecut pe nepusa masa, altul pare sa fie motivul.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D miercuri 05 iulie 2017 , 19:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+


"Sunteti in prezenta domnului inspector. Ascultati-ne putin. Nu, ascultati-ma dumneavoastra pe mine! Spuneti. In santier se intra numai ca autoritate sau daca aveti protectia muncii facuta".

Ascultandu-l pe inginerul sef, ai putea spune ca totul zbarnaie pe santierul pe care-l conduce.

Mananca legea pe paine si nu permite nimanui sa intre fara protectia muncii.  Iata, insa, ce a surprins echipa stirilor Kanal D cu nici 24 de ore in urma:

Ca la strand erau muncitorii pe cladirea inalta de 10 metri. Niciunul dintre ei nu avea echipamentul obligatoriu complet, iar in cazul unora, lipsea cu desavarsire. Scuze s-au gasit cu carul: ba ca e cald, ba ca nu stau la inaltime, ba ca sunt neascultatori si greu de strunit de sefii de santier. Culmea, dupa ce am facut publice imaginile si le-am aratat si inspectorilor ITM, s-a intamplat "minunea":

Probabil prea grabiti de teama controlului la care se asteptau, dupa difuzarea imaginilor, cei de pe santier n-au avut timp sa ascunda sub pres toate neregulile.

Din pacate, numai de la inceputul anului, 3 oameni si-au pierdut viata pe santierele din judetul Timis.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si