Acum 28 de ani, la finalul lunii octombrie 1992, Ion și Doina Aldea Teodorovici mureau într-un accident care naște și astăzi o mulțime de semne de întrebare. Dramaticul accident rutier s-a petrecut pe o șosea la 49 de kilometri de Bucureşt i, cei doi interpreți- pasageri pe locurile din spate- murind în contextul în care pasagerii din față nu au pățit absolut nimic. După tragedie, ideea unei conspiraţii nu a întârziat să apară, mai ales că soţii Teodorovici erau printre marii susţinători ai unirii Basarabiei cu România. 

Băiatul Doinei și al lui Ion Aldea Teodorovici: ”Cel mai dureros e că nu mai poți să-i întorci pe ei!”

Fiul celor doi artişti, Cristofor (38 de ani astăzi), a opinat la un moment dat despre ideea că părinţii săi au fost asasinaţi.  "La acest subiect, nu cred că se mai poate schimba ceva. Atunci eram prea mic ca să-mi dau seama de ce se întâm­plase, iar ulte­rior nu am mai aflat prea multe des­pre anchetă, des­pre mer­sul lucru­ri­lor. Pro­ba­bil nu se va mai afla nici­o­dată ce a fost cu-adevărat. Dacă e să iasă ade­vă­rul la supra­faţă, va ieşi, dar e greu să restabi­leşti ancheta. Cel mai dure­ros e că nu mai poţi să-i întorci pe ei. Asta e cel mai dur!", a mărturisit Cristofor în presa de peste Prut.  

Citeste si: Un celebru lăutar s-a stins din viață! Nicolae Botgros a făcut tragicul anunț: ”Va rămâne în amintirea noastră ca un mare muzician!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Devenit și el solist apreciat în Republica Moldova și nu numai, Cristofor Aldea Teodorovici are grijă de memoria părinților săi, interpretându-le cu real talent melodiile. Cristofor a devenit și tatăl unei fetițe, Doina, pe care o inițiază mai nou în tainele cântatului. 

Teodorovici
Ion și Doina Aldea Teodorovici au murit într-un accident rutier controversat

”Tocmai am fredonat-compus două idei noi muzicale cu Doina în brațe. Spre marele meu noroc, fiică-mea e fericită și zâmbește cât timp îi cânt și improvizez cu vocea, iar când mai fac pauze- plânge de mama dorului și isteria e inevitabilă. Mă gândeam daca era similară pe scenă, relația artist-public. Publicul să plângă în pauzele dintre cântece, ba chiar în genere isteriza fără o melodie cântată pe viu”, a notat recent băiatul celor doi mari regretați artiști. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si