Gabriel Cotabiță, prezentare emoționantă în noul proiect: ”O ființă care a dat mâna cu Marele Prieten, iar acesta i-a spus: "Tu încă nu, că mai ai treabă..."”

Celebrul solist Gabriel Cotabiță a anunțat recent o nouă colaborare muzicală, cu trupa Othello.

Author: Petru Luca joi 08 octombrie 2020 , 11:15

Cotabiță
Gabriel Cotabiță va cânta cu trupa Othello
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Celebrul solist Gabriel Cotabiță a anunțat recent o nouă colaborare muzicală, cu trupa Othello. În mesajul postat de componenții trupei, Cotabiță are parte de o comparație emoționantă, care se referă la faptul că artistul a supraviețuit miraculos unui stop cardio-respirator, în luna mai 2015. 

Citeste si: Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar! Vezi câţi bani a pierdut cântăreţul în ultimii ani!

”Noi, trupa Othello începem azi, dragi prieteni, un proiect cu o legendă, cu un prieten. Cu o ființă care a dat mâna cu Marele Prieten iar acesta i-a spus: "Tu încă nu, că mai ai treabă..." Am lucrat cu el în diverse feluri. Mai puțin însă până acum într-un proiect muzical comun. Avem gânduri mari și surprize pentru toți cei care îl iubesc pe marele artist. Gabriel Cotabiță & trupa Othello începând din aceasta seară de Sf Marie mică de aici de la Olimp”, au scris cei de la trupa Othello

Traumele lui Gabriel Cotabiță după dramă: ”Am fost analist programator, dar nu mai știu absolut nimic!”

După trei săptămâni de comă profundă, perioadă în care nimeni nu-i mai dădea vreo șansă de supraviețuire, Cotabiță și-a revenit incredibil, petrecând apoi o lună de recuperare la Spitalul Elias și alte câteva luni acasă, sub supraveghere, după un program bine definit. 

Cotabiță
Celebrul solist s-a recuperat miraculos după accidentul de acum 5 ani

”Îmi pare bine că mi-am recăpătat 70% din memorie, pentru că am atâtea amintiri frumoase. Am noroc cu oamenii din jurul meu care au grijă de mine.

Versurile melodiilor le citesc în concerte, de pe un stativ, nu le reţin. Eu nu am avut o problemă fizică, ci una de cap. Dimineaţa îmi place să stau liniştit şi să fac rebus. Sunt bolnav de rebus, îmi place să dezleg cuvinte încrucişate. Mi-am revenit şi nu mai am probleme, dar în ultima vreme mă tot împiedic pe scenă (...) Când mi-am revenit, stăteam în fotoliu la Elias şi ...nu reuşeam să citesc, nu mă puteam concentra.
La televizor nu mă puteam uita pentru ca nu puteam să citesc, să lipesc literele unele de altele... Prima experienţă când am început să scriu a fost ceva îngrozitor, pentru că nu te mai ascultă mâna! Am învăţat acum, este ceva sinistru, scriam eu urât, dar acum scriu şi mai urât. Am exersat zi de zi pentru că nu poţi să faci totul pe calculator. Nu aş mai putea fi atât de deştept cum am fost eu pe computer.
Am fost analist programator o grămadă de vreme, dar nu mai ştiu absolut nimic"
, a mărturisit sincer Gabriel Cotabiţă într-o emisiune tv. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost... Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni... Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni împovărător de scumpă. Cum ne vom încălzi
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si