Lavinia Bălan (44 de ani) este prima soție a lui Cristian Cioacă, polițistul condamnat la închisoare grea pentru omorârea Elodiei Ghinescu, a doua sa nevastă. Căsnicia cu Cioacă a durat relativ puțin, după care Lavinia a decis să schimbe aerul și a plecat în Franța, acolo unde s-a stabilit, întemeindu-și o altă familie, cu Oliver. În total contrast cu Cioacă, aflat în detenție, Lavinia face carieră în cercetare din postura de senior-cercetător la Institutul de Știința Materialelor din Mulhouse.

Citeste si: Cum a fost văzută în Caracal mama Luizei Melencu în ziua în care procurorii o căutau acasă! ”Am început să plâng de durerea dânsei”

Citeste si: „Elodia trăiește!” Motivul pentru care avocata ar sta ascunsă mai bine de 12 ani

În timp, prima soție a lui Cioacă a urcat pe scara valorică, ajungând un nume de referință în cercetarea chimică și biologică moleculară din Hexagon. Lavinia a obținut primul brevet de inventator pentru  "nanocompozit luminiscent organo-anorganic bazat pe nanoparticule de oxid de zinc şi metoda sa de fabricare", după care au mai urmat pentru româncă alte asemenea realizări extraordinare, la care se adaugă apariții în peste 100 de publicații de specialitate și 4 cărți publicate în domeniu, ultima apărută luna trecută. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si