Concursul de frumusețe din Argentina își va alege reprezentanta țării la Miss Univers și candidata favorită este Alejandra Rodríguez, în vârstă de 60 de ani.

Citește și: Iubita lui Leonardo DiCaprio, apariție uimitoare. Cum a ieșit pe stradă femeia cu 25 de ani mai tânără decât actorul de Oscar

Avocata a câștigat Miss Univers în provincia Buenos Aires, fiind pentru prima dată când competiția a avut loc fără limită de vârstă!

Alejandra Rodríguez nu este doar avocată, ci și jurnalistă și fotomodel, iar apariția ei la concursul din Buenos Aires a devenit virală pe rețelele de socializare.

Alejandra Rodríguez

Alejandra Rodríguez

[Sursa foto: Twitter]

"Nu ați mai pomenit așa ceva!", au spus organizatorii concursului, în condițiile în care a fost pentru prima dată când s-a eliminat limita de vârstă.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

Alejandra candidează sub deviza "întotdeauna se poate”.

Miss Universe 2024 va avea loc în noiembrie în Mexic, țară care a mai găzduit concursul în patru ocazii: 2007, 1993, 1989 și 1978.

Pentru concursul din 2024, se vor aplica noi reguli, inclusiv eliminarea limitelor de vârstă ale concurentelor.

Alejandra a avut mari emoții la câștigarea concursului din Buenos Aires, însă s-a încurajat singură:

"Sunt încântată să reprezint această nouă paradigmă în concursurile de frumusețe, deoarece inaugurăm o nouă etapă în care femeile nu reprezintă doar frumusețea fizică, ci un alt set de valori. Sunt prima din această generație care începe cu asta", a declarat aceasta emoționată.

View this post on Instagram

A post shared by Alejandra Rodríguez (@alejandramarisa.rodriguez)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si