Cum arăta Bogdan Marghiol când reușise să se pună pe picioare. Băiatul de 20 de ani zâmbea, era înconjurat de cei dragi și privea cu încredere spre viitor

Bogdan a pierdut lupta cu viața la numai 20 de ani. Înainte de a se îmbolnăvi, reușise să se pună pe picioare și să învingă cancerul.

C.D., vineri 12 aprilie 2019 , 10:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bogdan Marghiol, 20 ani, s-a stins sub privirile celor dragi. Băiatul era la o clinică din Turcia pentru a învinge cancerul. Familia și prietenii au sperat până în ultima clipă într-o minune și, cu ajutorul tratamentului, băiatul a reușit să învingă cancerul.

Citeste si: Destin tragic pentru Bogdan, tânărul care se vindecase de cancer în Turcia! Ce l-a omorât pe băiatul de 20 de ani

Din păcate însă, soarta a fost nemiloasă cu el. În timp ce se recupera după chimioterapie, băiatul s-a îmbolnăvit de o infecție la plămâni și i s-a perforat plămânul stâng.

În ultimele fotografii, Bogdan apare alături de prieteni, de iubita lui, Elis, zâmbind și arătând că nu se dă bătut. A sperat că va redeveni băiatul puternic până în ultima clipă, însă destinul lui a fost altul.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si