Ceres a fost primul obiect descoperit din seria de asteroizi, primind prefixul 1. Totodata, ceres este considerat ca fiind cel mai mare asteroid din sistemul solar.

Cum arata asteroidul Ceres?

Ceres a fot observat pentru prima data la 1 ianuarie 1801 în Palermo (Sicilia). Initial a fost numit Ceres Ferdinandea, după personajul mitologic Ceres (zeița romană a plantelor și a iubirii materne) si dupa numele regelui Ferdinand al III-lea al Siciliei (cunoscut si ca Ferdinand al IV-lea al Neapolelui sau Ferdinand I al celor două Sicilii).

Totodata, Ceres are un diametru polar de aproximativ 975.6 ± 1.8 km și o masă de 9,43 ± 0,07×1020 kg și este din ambele puncte de vedere cel mai mare obiect din centura principala. Masa lui reprezinta aproximativ 40% din masa totală evaluată a tuturor asteroizilor din Sistemul Solar. In comparatie cu Luna el are însă o masă de numai 40%.

Cum influenteaza Ceres zodiile din zodiac?

Ceres in Berbec

Ceres in zodia Berbec se bazează pe nevoia omului de actiune in tot ceea ce face: independenta si alegerea cu perseverenta sau incapatanare a drumului catre autonomie si autosuficenta; alimenteaza nevoia de efort fizic. Daca asociem pe Ceres cu grija pentru sanatate, putem intelege ca pasiunea pentru intretinerea fizica prin sport este cea potrivita pentru asta. Ceres in berbec, nu este foarte rabdatoare, dar ea ii protejeaza pe altii prin actiune, ii pune la treaba, ii invata sa isi castige singuri teritoriul si ii va impinge sa fie printre primii in ceea ce fac, sa

fie competitivi.

Cum arata Ceres si cum influenteaza zodiile acest asteroid folosit in astrologie

Cum arata Ceres si cum influenteaza zodiile acest asteroid folosit in astrologie

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Câte eclipse de lună şi de soare au loc în 2022? Fenomene astronomice spectaculoase vor putea fi observate și din România

Ceres in Taur

Ceres in Taur alimenteaza toate acele lucruri ce se pot numi necesitati de baza ale vietii, in special resursele materiale concrete care aduc un sentiment de stabilitate (financiara). Nativul cu o astfel de configuratie se poate spune deliberat ca se simte in siguranta, confortabil, atunci cand beneficiile financiare sunt abundente. Confortul interior mai poate veni si din „impartasirea” secretelor de reusita cu altii.

Ceres in Gemeni

Ceres in Gemeni ofera te ghidează spre „hrana interioara”, ce se poate gasi prin educatie, orice forma de  comunicare, calatorii in timp si spatiu. Pe un nativ cu Ceres in Gemeni il va face  sa se simta iubit si acceptat vorbind despre lucrurile care ii fac placere si schimband idei. Asta il va face sa se simta „hranit” in interiorul sau. Ceres in Gemeni pare ca indeamna la vorba, sau la scris.

Ceres in Rac

Nativul cu Ceres in zodia Rac are simturi emotionale profunde fata de membrii familiei, in special cu mama si/sau copiii. Aici se exprima ntr-un mod afectuos, atent, grijuliu si vine in intampinarea celor dragi cu suport fizic si emotional. Poate

ceea ce trebuie retinut este ca Ceres se simte  cu adevarat implinita in tot ceea ce semnifica ideea de casa si familie, de la modul in care este ingrijita casa insasi pana la modul in care  proiecteaza aceasta grja asupra membrilor familiei.

Ceres in Leu

Ceres in Leu este se observa cel mai bine atunci cand se cultiva, alimenteaza, evidentiaza talentele personale, creativitatea si independenta proprie. Persoana cu  Ceres in Leu protejeaza, creste, hraneste prin incurajare, prin insuflarea unui sentiment de incredere in sine. Are nevoie de respect, admiratie pentru a se simti cu adevarat hranita, protejata. Nimic nu ii face placere mai mare decat  sa proiecteze asupra altcuiva relaxarea mentala, incurajarea.

Cum arata Ceres si cum influenteaza zodiile acest asteroid folosit in astrologie

Cum arata Ceres si cum influenteaza zodiile acest asteroid folosit in astrologie

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii februarie 2022: Ce surprize ne aduc Luna Nouă şi Luna Plină din a doua lună a anului

Ceres in Fecioara

Ceres in Fecioara favorizeaza un sentiment de servitudine fata de altii, dar vazuta printr-o  dragoste  fata de munca  dublata de sentimentul de competenta. Aceasta pozitie a lui Ceres confera inalt profesionalism, maiestrie, perfectionism. De asemena, este locatie excelenta  pentru profesiile in care se cere atentie pentru detaliu, lucruri ce se pot confectiona aproape manual si vocatia pentru tehnicile experimentale.

Ceres in Balanta

Ceres in Balanta se hraneste prin dezvoltarea unei atitudini de cooperare si a unor relatii semnificative cu ceilalti. Acesti oameni sunt motivati de descoperirea lucrurilor   frumoase din viata lor. Orice aspect al vietii lor trebuie sa contina o latura romantica, fascinanta.

Ceres in Scorpion

Ceres in Scorpion presupune transformarea totala. Acesta are nevoie sa se implice in actiuni care sa ii aduca emotii si trairi puternice, sentimente si conexiuni misterioase. Ceres in Scorprion se hraneste cu pasiune si cauta oameni pasionati in jurul lui.

Ceres in Sagetator

Ceres in Sagetator se alimenteaza pe sine si pe altii aratandu-le cum sa exploreze noi orizonturi, noi culturi, noi idei si cum sa-si depaseasca limitele. De asemenea, incurajeaza optimismul si se bucura de viata ca de o calatorie placuta. Ceres in Sagetator nutreste sete de cunoastere, intelepciune si aventura. Hraneste si obtine acel sentiment de satisfactie personala prin acordarea de consiliere, predare (invatare), iar instruind pe altii se intruieste de fapt pe sine.

Ceres in Capricorn

Ceres in Capricorn ii hraneste pe altii de obicei aratandu-le aclea reusitei in viata. Arata o nevoie interna ce poate fi  alimentata prin acele actiuni/lucruri care dau  un sentiment de realizare, de reusita, succes social, profesional si financiar. Ceres se simte implinita cand ii invata pe altii cum sa atinga succesul, cum sa isi formeze o cariera, cum sa preia responsabilitatea pentru propriile lor vieti, prezentand pentru asta un plan detaliat, lucrand cu perseverenta, rabdare pentru a rezista in angajamente pe termen lung. In combinatie cu planete benefice, incurajeaza succesul public si in cariera.

Cum arata Ceres si cum influenteaza zodiile acest asteroid folosit in astrologie

Cum arata Ceres si cum influenteaza zodiile acest asteroid folosit in astrologie

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Citeste si: Mercur reintră în Vărsător începând cu 14 februarie 2022. Cum sunt influențate zodiile

Ceres in Varsator

Ceres in Varsator hraneste nevoia de dreptate sociala, prin dezvoltarea sentimentului de acceptare a unicitatii sale proprii. Se simte hranit atunci cand este acceptat intr-un anume grup, anturaj sau atunci cand participa la diverse activitati sociale.

Ceres in Pesti

Ceres in Pesti se simti prin identificarea cu toata omenirea sau o misiune spirituala echivalenta cu salvarea lumii ori schimbarea ei. In aceasta pozitie, este plin de compasiune si preocupat de bunastarea altora. Ceea ce il hraneste in interior este serviabilitatea, devotamentul, slujirea scopurilor altor persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si