Cum arăta Klaus Iohannis acum 40 de ani! Uite-l pe preşedintele României la bustul gol, în timp ce făcea plajă pe câmp!

Klaus Iohannis a făcut plajă la bustul gol în timpul practicii agricole.

Author: Matei Vaihan vineri 27 decembrie 2019 , 08:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Klaus Iohannis a făcut plajă la bustul gol pe vremea liceului. Preşedintele României, care a câştigat un nou mandat de 5 ani în fruntea ţării, a absolvit şcoala generală din Sibiu, secţia de germană, după care a intrat la actualul Colegiu Naţional Samuel von Brukenthal.

( vezi cum s-a îmbogăţit consiliera lui Klaus Iohannis)

Citeste si: Iohannis, la ceremonia de Hanuka: Rămân profund angajat în păstrarea şi onorarea memoriei suferinţelor persoanelor persecutate din motive etnice în România mijlocului secolului trecut. Voi condamna orice manifestare de rasism, xenofobie sau antisemitism

O fotografie din acea perioadă, de acum mai bine de 40 de ani, îl înfăţişează pe Iohannis pe un câmp, dezbrăcat, în timp ce se bronza, într-un moment de pauză într-o practică agricolă, probabil la cules de porumb. Într-o altă poză, Iohannis e înconjurat de colegi, tot pe câmp, la cules de varză, în spatele lor fiind un tractor.

Cum arăta Klaus Iohannis acum 40 de ani: "A fost primul din clasa lui"

„Domnul Iohannis a fost întotdeauna, în cei patru ani, printre cei mai buni din clasă. Pe vremea aceea se dădea aşa numitul examen de treaptă, pentru a trece din clasa a X-a în clasa a XI-a.

A fost primul din clasa lui care a trecut examenul acela de treaptă, care hotăra dacă rămâne elevul în continuare, deci numărul de clase s-a micşorat dintr-a X-a într-a XI-a şi bineînţeles că a rămas.”, a povestit  Hermann Gerold, directorul liceului, pentru Adevărul.

“S-a remarcat prin firea deschisă şi încrederea de sine. Nu era deloc o fire şovăielnică, ştia ce doreşte şi era şi apreciat ca foarte comunicativ, bun coleg.

A acceptat din plin oferta tradiţională a şcolii, de la drumeţii montane la excursii cu bicicletele, tabere de ski, toate ofertele acestea complementare procesului didactic le-a acceptat cu plăcere”, a mai relatat Hermann Gerold.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021. Ce echipă se va... A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021. Ce echipă se va bucura de un consiliu liniștit?
spotmedia.ro
Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie.... Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie. În loc să plătești în plus, ai putea economisi sute de lei!
spotmedia.ro
Şobolanii lovesc din nou, în Bucureşti, de data asta în trafic. Cine și cum îi poate... Şobolanii lovesc din nou, în Bucureşti, de data asta în trafic. Cine și cum îi poate împiedica să mai saboteze semafoarele
b1.ro
Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă,... Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si