Cum arăta Klaus Iohannis acum 40 de ani! Uite-l pe preşedintele României la bustul gol, în timp ce făcea plajă pe câmp!

Klaus Iohannis a făcut plajă la bustul gol în timpul practicii agricole.

Author: Matei Vaihan vineri 27 decembrie 2019 , 08:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Klaus Iohannis a făcut plajă la bustul gol pe vremea liceului. Preşedintele României, care a câştigat un nou mandat de 5 ani în fruntea ţării, a absolvit şcoala generală din Sibiu, secţia de germană, după care a intrat la actualul Colegiu Naţional Samuel von Brukenthal.

( vezi cum s-a îmbogăţit consiliera lui Klaus Iohannis)

Citeste si: Iohannis, la ceremonia de Hanuka: Rămân profund angajat în păstrarea şi onorarea memoriei suferinţelor persoanelor persecutate din motive etnice în România mijlocului secolului trecut. Voi condamna orice manifestare de rasism, xenofobie sau antisemitism

O fotografie din acea perioadă, de acum mai bine de 40 de ani, îl înfăţişează pe Iohannis pe un câmp, dezbrăcat, în timp ce se bronza, într-un moment de pauză într-o practică agricolă, probabil la cules de porumb. Într-o altă poză, Iohannis e înconjurat de colegi, tot pe câmp, la cules de varză, în spatele lor fiind un tractor.

Cum arăta Klaus Iohannis acum 40 de ani: "A fost primul din clasa lui"

„Domnul Iohannis a fost întotdeauna, în cei patru ani, printre cei mai buni din clasă. Pe vremea aceea se dădea aşa numitul examen de treaptă, pentru a trece din clasa a X-a în clasa a XI-a. A fost primul din clasa lui care a trecut examenul acela de treaptă, care hotăra dacă rămâne elevul în continuare, deci numărul de clase s-a micşorat dintr-a X-a într-a XI-a şi bineînţeles că a rămas.”, a povestit  Hermann Gerold, directorul liceului, pentru Adevărul.

“S-a remarcat prin firea deschisă şi încrederea de sine. Nu era deloc o fire şovăielnică, ştia ce doreşte şi era şi apreciat ca foarte comunicativ, bun coleg. A acceptat din plin oferta tradiţională a şcolii, de la drumeţii montane la excursii cu bicicletele, tabere de ski, toate ofertele acestea complementare procesului didactic le-a acceptat cu plăcere”, a mai relatat Hermann Gerold.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si