Cum arăta Rafaela de la ”Exatlon” şi de la ”Puterea Dragostei” când voia să se lanseze în lumea showbiz-ului!

Rafaela Marcaş, bruneta care s-a remarcat şi datorită formelor de invidiat pe care le afişează cu generozitate, fostă concurentă în show-urile TV ”Exatlon” şi ”Puterea Dragostei”, a visat încă de acum aproape 10 ani să devină un nume în showbiz-ul românesc.

Author: Calin Perian vineri 08 februarie 2019 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Şi, normal, având în vedere înzestrările cu care a fost dăruită de Mama-Natură, Rafaela a mizat, încă de la debutul ei în lumea mondenă, pe frumuseţe, participând la tot felul de evenimente ca fotomodel.

 

Citeste si: Alexandru Rafila, critici dure la adresa medicilor care iau șpagă de la pacienți: „Nu există vreo justificare”- kanald.ro

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă- wowbiz.ro

Rafaela a fost prima concurentă care a părăsit primul sezon al Exatlon România, după doar două saptămâni de competiţie. Dar, deşi drumul ei la Exatlon a fost scurt, Războinica Rafaela şi-a făcut numeroşi fani, poate şi pentru faptul că fosta concurentă este extrem de sexy şi, extrem de important, foarte fermă când vine vorba de sine, ea fiind şi cea care a generat primul scandal din show.

Acesta a fost cu Anca Mihăilescu şi a pornit de la singura oglindă pe care o aveau fetele de la Războinici, care în acel moment stăteau la ”coteţ”. Se pare că Rafaela monopolizase oglinda, iar Anca nervoasă pentru că ajunsese să se roage de colega sa pentru a primi obiectul dorit, când a intrat într-un final în posesia acesteia, a luat-o şi a aruncat-o. A urmat un schimb dur de replici între fete, în care au fost implicate într-un final şi alte războinice.


Iar după Exatlon, Rafa s-a înscris la show-ul Puterea Dragostei, iar în casă a procedat la fel, ea fiind subiectul unor dispute cât se poate de serioase, părăsind, de altfel, şi emisiunea moderată de Andreea Mantwea. Întoarsă în România, Rafaela a decis să facă o serie de postări altfel, şi să dezvăluie fanilor pe care îi are – deloc puţini la număr – cum arăta pe vremea în care doar visa la celebritate. Şi, fără să stea prea mult pe gânduri, a renunţat la postările extrem de senzuale pe care le face de obicei pentru câteva în care a arătat fotografiile de la debutul său. Şi, din ceea ce se observă, chiar dacă schimbările sunt evidente, Rafa arăta senzaţional şi acum 8-9 ani, pe când era doar un fotomodel dornic de celebritate.

Rafa a dezvăluit ce vrea de la un bărbat

”Pentru o experienţă de neuitat şi pentru a-mi găsi partenerul de viaţă: sunt o persoană complicată. Îmi doresc să aibă un caracter puternic şi să se comporte foarte frumos cu mine. Vreau să fie înţelegător. Sunt extraordinar de dificilă. Cred că mă voi înţelege bine cu colegele mele. Deşi sunt dificilă, nu sunt antisocială”, a spus Rafaela Marcaş.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si