Cum arăta Vulpița de la Vaslui. Soția-vulpiță nu era deloc cochetă și aranjată, pe vremea când locuia cu socrii, fetița și soțul Viorel, la Vaslui. Tânăra era o fată inocentă de la țară, cu părul nearanjat și cu haine lejere, specifice mediului rural.

Cum arăta Vulpița de la Vaslui

Citeste si: Vulpița de la Vaslui s-a căsătorit. Anunțul făcut de tânără în urmă cu doar câteva ore

Cum arăta Vulpița de la Vaslui

Citeste si: Vulpița de la Vaslui a fost bătută de Viorel. Află secretul pe care soțul îl ține ascuns și nu îi dă pace

Cum arăta Vulpița de la Vaslui înainte să fie celebră? Imagini de excepție cu soția infidelă

Cum arăta Vulpița de la Vaslui. Un lucru definitoriu pentru Veronica este faptul că este șireată. Femeia a mărturisit că obișnuia să plece la magazin după scutece pentru copil, însă se întâlnea de fapt cu alți bărbați, la școala din sat. De asemenea soția-vulpiță susține că a invocat și scuza că merge la dentist pentru a se vede cu alți bărbați, iar când venea acasă își punea „vată” în dinți pentru a demonstra că a fost la stomatolog.

Cum arăta Vulpița de la Vaslui

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cum arăta Vulpița de la Vaslui. Transformarea Vulpiței de la Vaslui a început o dată cu venirea la București și o dată cu apariția la emisiunea „Acces Direct”, difuzată pe Antena 1. Veronica Stegaru a făcut senzație dansând pe manele atât în studioul cântărețului Tzancă Uraganu, cât și la un renumit club de manele din Capitală. Îmbrăcată cu haine sclipicioase, părul ondulat și cu un machiaj de seară, soția-vulpiță a atras bărbații lângă ea ca un magnet.

Cum arăta Vulpița de la Vaslui

Cum arăta Vulpița de la Vaslui. Vulpița de la Vaslui este căsătorită cu Viorel Stegaru și au împreună o fetiță. Cei doi au devenit cunoscuți în showbiz-ul românesc din cauza faptului că femeia își înșeală des soțul cu diferiți bărbați.

Cum arăta Vulpița de la Vaslui

Citeste si: Bomba anului! "Vulpiţa" s-a îndrăgostit de Jador!? Uite ce i-a spus solistului când l-a sunat!

Cum arăta Vulpița de la Vaslui. Soția-vulpiță și Viorel s-au îndrăgostit de traiul la București și vor să mai petreacă o bună parte din timp aici, deși fiica lor se află în grija soacrei, iar Protecția Copilului de la Vaslui s-a autosesizat și fac verificări. Copilul riscă să fie luat în grija statului.

Cum arăta Vulpița de la Vaslui

Citeste si: Vulpița s-a îndrăgostit de Jador! Vrea să vină la Puterea Dragostei

Cum arăta Vulpița de la Vaslui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si