Cum au murit cinci oameni care au băut într-un bar din Prahova. Cârciumarul este judecat pentru omor calificat

Un cârciumar din oraşul prahovean Comarnic este acuzat de omor calificat după ce cinci clienţi ai săi au murit imediat după ce au băut alcool într-unul dintre barurile administrate de acesta.

R.B., miercuri 30 octombrie 2019 , 12:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cârciumarul le-a vândut oamenilor alcool metilic în loc de vodcă, iar oamenii au murit la câteva ore după ce au băut din otravă. Ion Bârlică din Comarnic a fost trimis în judecată în anul 2015.

Citeste si: Patru suspecţi, audiaţi în cazul camionului în care au fost 39 de cadavre, în Essex. Ultimele mesaje ale unei tinere către părinţii săi

Într-o primă fază a procesului, omul de afaceri, care deţinea la acea vreme mai multe baruri pe Valea Prahovei, a fost condamnat de Judecătoria Sinaia la cinci ani de închisoare şi la plata unor daune morale către rudele morţilor.

Cârciumarul a fost găsit vinovat pentru falsificare sau substituire de alimente ori alte produse şi ucidere din culpă. Procurorii, dar şi rudele victimelor au fost nemulţumite de pedeapsă şi au atacat decizia la Curtea de Apel Ploieşti. Judecătorii Ploieşteni au admis apelurile şi au decis că bărbatul care a vândut alcool metilic drept produs bun pentru consumul uman trebuie să fie judecat pentru omor calificat.

Citeste si: Cui aparțin cele 39 de cadavre găsite în camionul frigorific de lângă Londra

Astfel, procesul a fost reluat de la zero de Tribunalul Prahova în anul 2018, iar dosarul încă se judecă.

Sursa: adevarul.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si