Le face atât de îndrăgite de către jucători modul simplu în care se joacă dar mai ales promisiunea unui câştig fabulos pe care îl pot ceda într-o secundă.

Este loc în faţa sloturilor pentru toată lumea şi aşa se justifică şi prezenţa acestora într-un număr atât de mare în cazinouri. Şi pentru că sunt jocuri atât de populare era evident că nici un cazino nu poate trece cu uşurinţă peste acest lucru.

Se organizează deci turnee ample în care sloturile sunt vedetele şi unde toţi iubitorii acestor jocuri de noroc sunt invitaţi să participe de fiecare dată. Şi pentru a elimina orice necunoscută din aceste turnee ne-am propus să îţi detaliem cu atenţie cum se desfăşoară acestea astfel încât să ştii încă de la început dacă merită sau nu să faci parte din unul dintre ele.

Citește și: Jocurile de noroc, interzise în jurul școlilor

Regulile

Nu trebuie să îţi faci griji pentru faptul că agreezi mai mult partea de casino online decât pe cea fizică, în ambele cazuri regulile sunt aceleaşi. Deci trebuie pentru început să ştii că orice turneu de sloturi acceptă un anumit număr de jucători şi că vei juca doar la sloturile selectate de organizator.

Pentru că lucrurile să fie clare încă de la început, organizatorii publică întotdeauna schema de desfăşurare a unui asemenea turneu precum şi regulile acestuia.

Aşadar vei găsi acolo date legate de perioada desfăşurării turneului, numărul de jucători dar şi premiile care sunt puse în joc.

Important pentru tine este să participi gratuit la un asemenea turneu, dar dacă se impune o taxă de participare aceasta este deseori una onorifică. Odată ce ai intrat în turneu şi s-a dat startul, fiecare jucător are la dispoziţie o anumită perioadă de timp egală în care să arate ce abilităţi are despre sloturi.

Cu alte cuvinte vei juca un număr limitat de ore şi organizatorii vor face o triere rapidă pentru trecerea la următorul nivel al competiţiei. Jucătorii cu cele mai multe credite pe aparat trec întotdeauna în nivelul următor şi ajung în acest fel în finală, unde câştigătorul se desemnează tot în urma punctajului acumulat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citește și: Jocurile de noroc vor fi impozitate. Ce se va întâmpla cu câștigurile de peste 1.000 de lei

Cât costă?

Dacă eşti client de cazino online ai garanţia că la cele mai multe turnee de sloturi vei participa în mod gratuit. Este facilitatea pe care cazinoul o face pentru tine apreciind în acest fel activitatea ta intensă pe platformă.

Pentru cazinourile fizice lucrurile stau puţin diferit, în sensul în care trebuie să îţi cumperi intrarea în turneu. Dar nu trebuie să te îngrijorezi despre sumă, aceasta nu are în nici un caz mărimea impusă într-un turneu de poker, este permisibilă pentru toată lumea.

În funcţie de premiile puse în joc şi de strategia cazinoului, aceasta poate să fie una modică dar poate să şi ajungă la câteva sute de RON.

Şi trebuie să ştii faptul că o mare parte din taxa pe care o plăteşti se duce în premii, aşa că în caz de câştig o vei recupera în întregime plus un premiu consistent.

În general atunci când se organizează turnee gratuite premiile puse în joc sunt mici. Este valabilă însă şi cealaltă faţetă a monedei, turneele de păcănele unde se percep taxe de participare aduc după ele premii mari, mai ales pentru ocupanţii podiumului de premiere.

Citește și: Care sunt cele mai populare jocuri de noroc?

Tipuri de sloturi

Dacă îţi imaginezi că într-un turneu de sloturi organizat într-un cazino fizic vei găsi sloturi moderne, te înşeli cu siguranţă. Şi dacă mai vrei ataşat şi un jackpot de poveste pe care să îl şi duci acasă, eşti în aceeaşi eroare.

Turneele organizate în asemenea spaţii au scopul de a populariza locaţia cazinoului şi ulterior de a-i creşte numărul de vizitatori. Tocmai de aceea sloturile pe care le vei avea în faţă vor fi simpliste, de obicei cele care au 3 role.

În mediul online lucrurile stau puţin diferit însă nu cu mult faţă de cazinourile fizice. În acest mediu clienţii sunt superiori ca număr celor din cazinourile fizice aşa că sunt disponibile turnee de sloturi cu jocuri moderne, de cele cu 5 role.

Dar şi acestea sunt alese tot de organizatori şi au scopul de populariza un anumit slot sau de a face cunoscut un anumit nume de producător. Chiar şi aşa, sloturile din turneele online sunt moderne dar nu au ataşate nici ele jackpoturi, aşa că va trebui să faci puncte doar cu ajutorul simbolurilor care defilează pe ecranul acestora.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Citește și: Doi căței au făcut zdrențe un bilet câștigător la loteria din Oregon

Tipuri de premii

Nu te înscrii într-un turneu, indiferent de tipul acestuia, dacă nu eşti atras în primul rând de partea de premiere pe care acesta o oferă. Şi indiferent dacă participi la turnee organizate în locaţii fizice sau în online, premiile care te aşteaptă sunt de cele mai multe ori în bani adevăraţi.

Dar există şi turnee de sloturi unde poţi câştiga excursii în destinaţii de vis sau chiar o maşină de marcă. Sau chiar se pot da ca premii credite ulterioare pe care jucătorii le pot folosi la accesarea slotului lor preferat.

Cu alte cuvinte premiile diferă în funcţie de strategia pe care o adoptă orice cazino care lansează aceste turnee. Ceea ce este important pentru tine este să acumulezi cât mai multe credite şi să te plasezi printre finalişti.

Câştigătorul suprem este cel care ocupă locul 1 şi spre care se va duce o mare parte din premiile puse în joc. Dar şi dacă te clasezi printre finalişti tot ai parte de o recompensă care diferă însă ca mărime în funcţie de poziţia pe care o ocupi la finalul turneului.

Concluzie

Cu siguranţă că ai încercat cel puţin odată din magia pe care o oferă sloturile, îndrăgitele păcănele. Şi dacă ai făcut-o de atâtea ori de ce să nu participi şi la un turneu de sloturi care să îţi pună în evidenţă experienţa pe aceste jocuri de noroc? Nu ezita deci, participă la cel mai apropiat turneu de sloturi şi pune în contul tău de jucător premiul cel mai mare pe care acesta îl cedează!

Citește și: Relația dintre noroc și îndemânare la Poker


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si