N-au ani de casnicie, cate amante a avut tata Gheorghe. Sa spuna, insa, cu mana pe inima cel care n-a inselat vreodata macar cu gandul.

Or fi barbatii stalpul casei, dar si capul rautatilor. Cand vine vorba de inselat, le fug ochii dupa domnisoare mai ceva ca argintul viu. Ca doar ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place." Ce mi-a picat in mana, buna, rea.

Ce mi-a iesit in cale si in fata n-am iertat.", spune batranul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ehe, s-au dus vremurile cand femeile incornorate isi alergau sotii cu pliciul ori cu facaletul, prin batatura. Dar sa nu creada barbatii ca femeile sunt gaste cand vine vorba despre infidelitate si ca pot fi duse de nas usor. Au al saselea simt si chiar daca nu mai au ac de cojocul lor cu pliciul sau cu facaletul din batatura, le raspund cu aceeasi moneda. "Inseala barbatii, dar mai mult si femeile.
Sunt mai multe motive: ori el nu e bun, ori femeia face pe-a dracu, ori isi gaseste pe altele si nu stiu ce. Il neglijeaza
", spune ea.

Toate infidelitatile au loc in jurul schimbarii prefixului varstei, spun cercetatorii care au incercat sa afle de ce ajungem sa inselam. Punctul critic, spun ei, e cand atingem 40 de ani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si