Noutatea care le va simplifica viața oamenilor. A fost creat un sistem cu ajutorul căruia ai nevoie de palma ta pentru a plăti. Sistemul a fost implementat de Amazon, iar tot mai multe magazine se vor îndrepta către această metodă simplă.

Citește și: Trei motive pentru prăbușirea pieței de criptomonede. Bitcoin a ajuns la minimum din ultimul an

Ne aflăm în era tehnologiei, iar specialiștii continuă să ne surprindă.

Inovațiile apar pe bandă rulantă, unele sunt menite să ne înfrumusețeze viața, altele să ne-o simplifice. Pentru că ne aflăm în secolul vitezei, nu este necesar să mai avem bani la noi pentru că plățile au devenit din ce în ce mai ușoare. Amazon a lansat un serviciu cu ajutorul căruia se poate plăti cu palma. Și nu, nu vorbim despre implantarea unui cip.

Tot ce trebuie să știi despre plata cu palma

Fiecare om este unic în felul său. Prin unicitate vor să iasă și cei de la Amazon în față. Astfel că au lansat un serviciu care îi va ajuta pe oameni să plătească cu palma. Nu vorbim despre implantarea unui cip, ci doar scanarea palmei. Acesta funcționează prin înregistrarea semnăturii palmei unui client sau utilizator, el fiind identificator unic. Se criptează și se trimit informațiile într-o zonă cloud securizată de unde se creează semnătura „electronică.”

Citește și: E-mailul incredibil pe care l-a trimis Elon Musk angajaților săi de la Tesla: ”Vă întoarceți să munciți la birou sau plecați!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Creatorii au vorbit despre ușurința folosirii unui astfel de sistem, existând posibilitatea de a uita cardul sau telefonul acasă. Ei bine, mâna unui om va fi mereu cu el, indiferent de circumstanțe. Aceste opțiuni de plată independentă se pot găsi la unele magazine Amazon. Clienții vor putea să-și întindă palmă și să plătească cumpărăturile la unul dintre cele 18 dispozitive instalate în magazinele lor, din mai multe locații.

Citește și: Anul 2021 a trecut cel mai repede din toate timpurile. Ce se întâmplă cu viteza de rotație a Pământului

Serviciul aduce mai multe beneficii și reprezintă o întreagă experiență pentru clienți. Este nevoie de un cont de înregistrare pe Amazon. Aici veți include numărul de telefon mobil și un card, pentru ca tranzacțiile să poată fi validate.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Atunci când veți face cumpărături din magazinele lor, tot ce trebuie să faceți este să scanați palma, la fel cum faceți cu telefonul sau cardul. Nimic mai simplu de atât, iar tranzacția va fi efectuată în doar câteva secunde.

Serviciul poate fi adoptat de mai multe companii, indiferent de domeniul lor de activitate.

Citește și: Concedieri masive făcute de giganții IT. Google a concediat peste 12.000 de angajați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si