Cum s-a îmbrăcat Elena Udrea la cununia cu Dorin Cocoş: "Era ca o petrecere în care toţi ne ironizau"

Fotografiile din 2003 arată cum s-a îmbrăcat Elena Udrea la cununia cu Dorin Cocoş, de la care se împlinesc 15 ani.

Matei Vaihan, luni 17 decembrie 2018 , 20:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pozele arată cum s-a îmbrăcat Elena Udrea la cununia cu Dorin Cocoş, eveniment petrecut acum 15 ani. Blonda care se află în detenţie în Costa Rica s-a cununat pe 26 decembrie 2003 cu afaceristul Dorin Cocoş, la Consulatul român de la New York. Udrea a purtat o ţinută mai mult decât îndrăzneaţă, cu cizme, fustă scurtă şi decolteu adânc.  „Remarcaţi decolteul până la ombilic şi fustiţa care abia acoperă alea-alea.

Plus, bonus, cizmele albe cu toc cui, până la genunchi, sugerând o puritate pescărească metisată cu un talent special care are legătură tot cu peştele.”, au scris, cu umor, cei de la Kamikaze. 

Cum s-a îmbrăcat Elena Udrea la cununia cu Dorin Cocoş: "Toată lumea se amuza

"Da. A fost emoţionant... dar l-am conştientizat. Chiar mă gândeam, adică, ar trebui să fiu emoţionată. Pentru că altfel, erau prieteni în jur, toată lumea se amuza. Era ca o petrecere în care toţi ne ironizau şi abia aşteptau să spunem da. Se făceau glume ce o să spunem: Da sau Nu sau ce se va întâmpla, astfel încît nu prea am avut timp să simt mari emoţii. Dar a fost, a fost, este special",  a declarat, la un moment dat, Elena Udrea.

Cum cum s-a îmbrăcat Elena Udrea la cununia cu Dorin Cocoş:" Nu m-am gândit niciodată că o să se întâmple"

S-a aflat cum cum s-a îmbrăcat Elena Udrea la cununia cu Dorin Cocoş.  "Soţul meu, Dorin Cocoş a făcut în aşa fel încât aceste evenimente să se întâmple odată, probabil să fie şi mai simplu la sărbătorit, pe viitor.

Să nu ne încurcăm în atâtea date. Da, a fost o zi deosebită. Mi-am dorit să fie deosebită. Nu m-am gândit niciodată că o să se întâmple să mă căsătoresc în această zi", a mai povestit Udrea, care a divorţat de Cocoş în 2013. Ea s-a logodit apoi cu Adrian Alexandrov, căruia i-a dăruit o fetiţă, Eva Maria.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Anunțul momentului pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare! Ce persoane... Anunțul momentului pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare! Ce persoane pot ieși la pensie mai devreme
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si