Cum s-a sinucis, de fapt, Marcel Lepa. Detaliul descoperit de anchetatori

Marcel Lepa, bărbatul care a ucis un polițist în urmă cu o săptămână, s-a sinucis luni dimineața, în Penitenciarul Popa Șapcă din Timișoara. Reprezentanții Ambulanței au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

Author: R.B. luni 10 iunie 2019 , 10:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marcel Ionel Lepa s-a spânzurat cu un cearșaf în baia camerei de detenție, fiind găsit de către gardieni. Bărbatul era închis singur în celulă și se afla în carantină.

Citeste si: Ucigaşul poliţistului din Timiş s-a sinucis în penitenciar

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Medicii au intervenit de urgență pentru salvarea vieții lui Marcel Lepa, însă nu au mai putut face nimic. La ora 7.15 a fost constatat decesul.

Citeste si: VIDEO| Criminalul Lepa a povestit cu a reușit să se ascundă de sutele de polițiști care îl căutau

"Personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere.

Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15", au transmis reprezentanții Penitenciarului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si