Cum s-au distrat Neagu si compania dupa ce au zdrobit Norvegia

Nationala de handbal feminin a invins clar echipa Norvegiei. Tricolorele s-au distrat de minune, dupa rezultatul pozitiv pe care l-au obtinut in Franta.

Radu Bordei, joi 06 decembrie 2018 , 16:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fetele din nationala de handbal au petrecut de zor dupa victoria istorica din fata Norvegiei. Dupa ce Cristina Neagu si compania le-au demolat pe nordice, cele care au dominat handbalul feminin in ultimul deceniu, au pus de o sarbatoare ad-hoc chiar in autocarul echipei, unde au cantat hit-ul celor de la Voltaj, „Din toata inima pentru Romania”

Marea surpriza le-a asteptat la destinatie acolo unde suporterii romani le-au facut o primire de campioane. Neagu si celelalte eroine ale noastre au trecut pe sub tricolor si au fost felicitate. Dar asta nu a fost tot, fetele au fost asteptate de suporteri cu un cadou special: jucarii de Mos Niculae. Tricolorele au fost impresionate si le-au promis suporterilor ca vor pelca cu o medalie din Franta.

Romania va juca cu Olanda, Ungaria si Spania in grupa principala, dar cu o victorie duminica impotriva Olandei fetele noastre vor fi ca si calificate in semifinale

sursa foto: Libertatea

Te-ar putea interesa si