Întrucât căruciorul este unul dintre cele mai scumpe echipamente pe care le vei cumpăra pentru cel mic, este recomandat să acorzi multă atenției detaliilor fiindcă acestea sunt cele care contează. 

De ce este importantă garanția

Testarea unui cărucior în magazin este ideală pentru că vei putea să îți faci o idee despre dimensiuni, manevrabilitate și modul de acționare. Cu toate acestea, doar utilizarea lui efectivă, pe diferituri tipuri de suprafață, și cu cel mic așezat în el îți va confirma dacă ai făcut o alegere potrivită.

Citeste si: Ghid complet pentru aranjarea mobilierului în living

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Căruciorul va fi unul dintre cele mai utilizate echipamente, așa că ai nevoie de un produs rezistent și care să îi ofere confortul necesar bebelușului. În cazul în care, după câteva utilizări ale căruciorului, vei descoperi că nu este ceea ce îți trebuie, este ideal să poți face un retur și să primești un alt model care să te satisfacă. De asemenea, dacă vei descoperi defecțiuni de orice natură, poți solicita returnarea banilor. 

Cum să alegi căruciorul

Dacă vrei să vezi oferta completă de modele, te poți uita la cărucioarele pentru copii de la Doraly. Vei putea să le testezi, iar alegerea ta va fi mult mai ușoară. Nu uita să iei în considerare și următoarele detalii: 

1. Prețul 

Cu siguranță, căruciorul pe care îl vei cumpăra trebuie să se încadreze în bugetul familiei tale.

Alege un model care să te mulțumească, nici cel mai scump, dar nici cel mai ieftin din categoria lui. 

2. Dimensiunile

Căruciorul te va ajuta să îl plimbi pe bebe, dar până ajunge pe asfalt, trebuie să îndeplinească mai multe condiții. El trebuie să poată fi pliat, să nu ocupe mult loc atunci când este depozitat, să intre în liftul de la bloc și să se potrivească perfect în portbagajul mașinii tale.

3. Accesoriile incluse

Cu cât căruciorul pe care îl alegi are mai multe accesorii, cu atât mai bine. Te poți gândi la o geantă, la husa pentru ploaie sau chiar la roți de schimb. 

4. Numărul și tipul roților

Majoritatea cărucioarelor au patru roți, dar există și modele cu trei roți, una în față și două în spate. În special, cărucioarele pentru jogging au trei roți, realizate din cauciuc și umflate cu aer pentru a oferi confort major chiar și pe teren accidentat. 

5. Vârsta copilului

Cu excepția cărucioarelor 3 în 1, care au un sistem complet pentru transportul copiilor încă din prima zi de viață, celelalte modele au anumite recomandări referitoare la vârstă. Pentru bebeluși sunt obligatorii landourile sau scoicile, pentru copiii peste 6-9 luni se recomandă cărucioarele standard, iar peste 3 ani, pot fi utilizate cărucioarele sport. 

6. Certificat de calitate

Certificarea oferită de producătorul căruciorului te va asigura că ai ales un produs de calitate, care respectă toate standardele în domeniu. De la siguranță, confort, stabilitate, funcționarea frânelor și până la calitatea materialelor din care este realizat, un cărucior trebuie să respecte cât mai multe cerințe oficiale. 

7. Numărul de copii

Dacă ai un singur copil, cu siguranță, vei alege unul dintre cărucioarele standard. Dar dacă ai doi sau mai mulți copii de vârste apropiate, poți lua în considerare achiziționarea unui cărucior dublu sau cu platformă pentru transportarea în picioare a celui de-al doilea copil. 

8. Materialele din care este confecționat

Cu siguranță, orice cărucior pentru copii trebuie să fie realizat din materiale non-toxice și non-alergenice. Începând de la materialul textil și până la cauciucul roților, toate componentele căruciorului trebuie să fie sigure pentru cei mici. 

Ai în vedere criteriile de mai sus atunci când vrei să cumperi un cărucior pentru bebelușul tău, iar alegerea va fi una inteligentă. Vei avea astfel un cărucior rezistent și sigur pe care îl vei folosi multă vreme pentru transportul copilului tău. 

Citeste si: Cărucior luat de vânt, mama, la cazino

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si