Toți părinții își doresc ca copiii lor să crească sănătoși. O atenție deosebită trebuie acordată dezvoltării lor fizice, iar pentru aceasta copilul trebuie să aibă haine adecvate. Un trening copii pentru un băiat ar trebui să fie nu numai convenabil, ci și sigur. Cum să faci alegerea potrivită?

Din fericire, în ziua de astăzi, sortimentul de tipuri de trening copii este foarte mare. Acesta poate fi selectat pentru toate sporturile.

Mai întâi de toate, este necesar să evaluezi nevoile și capacitățile unui tânăr atlet. Îmbrăcămintea pentru copii este foarte asemănătoare cu cea a unui adult. Dar pentru școlari, opțiunile sunt mai vii. Adesea copiii sunt inspirați să facă mișcare de vedete sportive sau numele lor. Un astfel de trening copii  pentru băiat îl va motiva perfect să încerce să îi calce pe urme unui fotbalist celebru.

Treningul este, fără îndoială, una dintre piese vestimentare cheie pentru sezonul școlar. Nu doar pentru că trebuie să ai măcar un trening pentru orele de educație fizică, ci pentru că este o îmbrăcăminte confortabilă, versatilă și foarte rezistentă, care va însoți copilul în toate aventurile sale în interiorul și în afara curții.

Este clar că viața este mai bună în treninguri pentru orice, dar mai ales pentru copii, cărora le place enorm libertatea de mișcare și faptul că pot face activitățile sportive preferate în haine confortabile.

Din acest motiv, vrem să împărtășim cu tine câteva sfaturi pentru a alege treningul potrivit pentru copiii tăi, astfel încât ei să fie bine îmbrăcați și să se simtă confortabil.

Citește și: Comerțul electronic – avantaje și dezavantaje

Ideal este să alegi un trening copii cu jachetă cu fermoar astfel încât, atunci când aceștia au început activitatea fizică și se simt fierbinți, să-l poată scoate.

(Și să poată pune la loc imediat ce termină, pentru a evita răceli).

Pentru zi de zi și mai presus de toate, pentru acei copii care mereu se plâng că le este frig, cel mai bine este să alegi un trening copii fleece, cu blană pe interior, astfel încât să rămână cald.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Copiii cresc foarte repede. Pentru a te asigura că treningul va rezista pe tot parcursul anului școlar, îl poți cumpăra într-o dimensiune mai mare. Treningurile cu manșetă la pantaloni sunt foarte confortabile, pentru că, chiar dacă sunt cam mari la început, nu vor călca niciodată pe pantaloni.

Sunt copii care sunt foarte speciali când vine vorba de îmbrăcăminte și nu le plac treningurile unitare ca piese vestimentară. Pentru ei, soluția poate fi să aibă mai mulți pantaloni și hanorace sport, sau tricouri, pe care să le combine după cum preferă.

Poți cumpăra o pereche de pantaloni de rezervă și un hanorac care se combină cu treningul ales și astfel poți prelungi durata de viață a piesei vestimentare. De asemenea, oferă-i copilului tău libertatea de a combina piesele așa cum își doreste, pentru a căpăta autonomie și încredere!

Citește și: 6 sfaturi pentru alegerea unei geci de damă potrivite

În alegerea unui trening copii pentru un băiat, trebuie să acorzi atenție prezenței găurilor care ajută corpul să respire. Pentru sporturile de iarnă este mai bine să alegi o țesătură impermeabilă pentru a menține copilul uscat. Pentru plimbările de primăvară și toamnă, sunt preferate țesăturile de catifea. Ele sunt destul de rezistenteși vor dura destul de mult timp.

Principalul lucru de luat în considerare la un trening copii este ca hainele să fie ușoare și confortabile, iar materialul să absoarbă perfect transpirația.

„Adidas” este o astfel de companie care creează haine nu numai pentru activități sportive, ci și pentru plimbări. În crearea modelelor lor, ei acordă atenție fiecărui lucru mic. Un trening copii „Adidas” trece perfect aerul prin inserții speciale. Se usucă bine și își păstrează culoarea pentru o perioadă lungă de timp.

Pentru orele de educație fizică este mai bine să alegi astfel de modele, care includ bumbac și elastan. Pentru mersul pe jos, poți cumpăra un trening complet natural. Pentru vară este mai bine să alegi un set de pantaloni scurți și tricouri.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Acesta este mărul care are cele mai multe beneficii pentru sistemul imunitar. El este cultivat într-un singur loc din România

Un trening copii bun pentru un băiat este destul de scump. Dar aici poți economisi. Fă cumpărături în afara sezonului. Atunci vei ajunge cu siguranță să prinzi cele mai mari reduceri.

Ca ultim sfat, îți recomandăm ca, în afară de trening, să îți echipezi copiii cu două tipuri de adidași copii: unii axați pe activitate fizică și alții pentru viața de zi cu zi, astfel încât în afară de a preveni uzura lor, vor avea picioarele bine protejate.

Adidași copii sport: Este un pantof care dispune de tehnologie specifică sportului, precum talpa amortizată și țesătura respirabilă.

Adidași copii casual: Îi vei recunoaște în primul rând după tipul de talpă: mai subțire, dintr-un material mai dur și întărit, ideal pentru mers. Aceștia se concentrează mai mult pe urmărirea tendințelor modei, adaptate încălțămintei confortabile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si