Cum să operezi o stație ITP de succes cu ajutorul fondurilor nerambursabile. Ce ar trebui să știi

Author: K.B. miercuri 29 aprilie 2020 , 08:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Te-ai gândit vreodată că un stand frane camioane ar putea să-ți aducă venituri de până la 4000 de euro lunar? Poate părea greu de crezut, însă stațiile ITP pot fi afaceri foarte profitabile, dacă sunt atent planificate și bine administrate. Desigur, nici suma necesară pentru pornirea unei astfel de afaceri nu este una mică, însă accesarea de fonduri nerambursabile poate fi o soluție foarte bună la această problemă, în

special pentru antreprenorii cu o putere financiară redusă.

Citeste si: Imaginea coronavirsului. Cum se vede virusul ucigaș în corpul uman

Cu toate acestea, obținerea fondurilor nu îți garantează automat succesul în acest domeniu. Tocmai de aceea, e bine să ai în vedere câteva aspecte importante înainte de a porni la drum, astfel încât să îți maximizezi șansele de reușită și să transformi debutul tău în acest domeniu într-o poveste de succes. Iată ce ar trebui să ai în vedere:

Dotările, echipamentele și aparatura de lucru

Orice afacere de succes are nevoie de dotări pe măsură. Fie că e vorba despre aparatura, utilajele sau sculele cu care lucrezi, ai nevoie de echipamente de calitate, care să opereze eficient și să reziste la testul timpului.

De asemenea, e important să fii atent și la gradul de uzură al echipamentelor pe care le achiziționezi.

Citeste si: Directorul general al ANPC precizează că nu există risc real de infectare prin alimente şi nici de contaminare cu Covid-19 din ambalajele alimentare

Spre exemplu, un stand frane autoturisme nou​ poate să necesite o investiție inițială mai mare decât unul la mâna a doua, însă acesta va opera mai bine și va rezista mult mai mult în timp. Chiar dacă amortizarea investiției tale va dura puțin mai mult, dotările performante te vor ajuta să le oferi clienților tăi servicii de bună calitate, iar asta va avea un puternic impact asupra succesului afacerii tale. Nu doar că vei avea un flux stabil de clienți, dar numărul lor va începe să crească accelerat, odată ce reputația ta va începe să ia avânt.

Furnizorii și partenerii de lucru

Ca să poți lucra la un nivel ridicat de profesionalism, trebuie să fii capabil să oferi constant valoare clienților tăi prin serviciile pe care le oferi, iar pentru asta ai nevoie de furnizori serioși și implicați, care să fie capabili să îți ofere atât echipamente, cât și expertiză, atunci când ai nevoie.

Trebuie să construiești relații bazate pe încredere, iar asta poate să dureze. De asemenea, trebuie să îți alegi întotdeauna cu grijă furnizorii și colaboratorii, iar asta necesită energie și timp. Cu toate acestea, dacă urmezi acești pași, vei fi mult mai câștigat pe termen lung, pentru că vei lucra mai eficient și vei putea livra servicii de calitate în mod constant, iar afacerea ta va beneficia cu siguranță din asta.

Citeste si: Țările din Europa care au început relaxarea măsurilor de carantină

Diversitatea serviciilor oferite

Tipul serviciilor oferite de o stație ITP poate juca un rol important în succesul acestui tip de afaceri. O gamă diversă de servicii rezultă, implicit, într-o plajă mai largă de clienți, iar asta poate avea un impact puternic asupra vânzărilor tale. Mai mult, o stație ITP eficientă trebuie să ofere o gamă cât mai largă de verificări. Fie că e vorba de verificarea emisiilor poluante, verificarea sistemului electric sau verificarea sistemului de frânare cu ajutorul unui ​ stand frane,trebuie ca stația ta să poată oferi clienților toate investigațiile de care este nevoie pentru a certifica siguranța acestora.

Integritatea caroseriei și a ferestrelor, starea de funcționare a motorului, starea anvelopelor sau a sistemelor electronice de siguranță trebuie, cu siguranță, să facă parte din verificările pe care le desfășoară o stație ITP profesionistă. Iar profesionalismul investigațiilor se va transforma în cartea de vizită a afacerii tale, garantându-ți succesul atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si