Cum se spune la mulți ani de ziua numelui. 10 mesaje și SMS-uri pentru sărbătoriți

Mesajele trimise de onomastica unei persoane dragi au farmecul lor și sunt bine apreciate de sărbătorit.

Author: Petru Luca vineri 09 octombrie 2020 , 17:28

Aniversare
Mesajele de onomastică sunt apreciate de sărbătoriți
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mesajele trimise de onomastica unei persoane dragi au farmecul lor și sunt bine apreciate de sărbătorit. Chiar dacă de multe ori uităm de ziua numelui pe care o serbează cei de lângă noi, din motive obiective, putem recupera pe parcursul zilei trimițând un mesaj, mail sau sms,

în care îi urăm de bine celui care are parte de o zi specială.

Citeste si: Gabriel Cotabiță, prezentare emoționantă în noul proiect: ”O ființă care a dat mâna cu Marele Prieten, iar acesta i-a spus: "Tu încă nu, că mai ai treabă..."”

Citeste si: „Nu știu dacă o să trăiesc sau dacă o să mor”. Un băiat din Siria, prins sub dărâmături, cere ajutor printr-un mesaj postat în mediul online- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

În rândurile ce urmează, vă prezentăm 10 idei pentru un mesaj de onomastică memorabil. 

 1. Acesta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toată bucuria din lume și toată fericirea de pe Pământ!
 2. Bucuria lumii toată, zi de zi-n ușă să-ți bată, Bunul Dumnezeu să-ți dea tot ce îți dorești și-ai vrea!
 3. Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Să fii iubită și fericită în fiecare moment al vieții tale. La Mulți Ani de ziua numelui!
 4. O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Fie ca visele și dorințele tale să devină realitate de acum încolo. Să ne trăiești cu numele!
 5. Fie ca, din această zi, toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece și să ai doar zile insorite și multă fericire!
  Onomastică
  Fiecare sărbătorit se așteaptă să primească mesaje cât mai haioase

  Câteva mesaje de suflet atunci când vrem să urăm unei persoane dragi cu prilejul onomasticii

 6. Mesajele cu La Mulți Ani sunt greu de facut, îți doresc de ziua numelui tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât!
 7. Nu te-am uitat și îți doresc să ai o zi plină de împliniri cu ocazia onomasticii!
 8. Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, ne alăturam celor ce îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți orânduiască totul cum este mai bine pentru tine.
 9. Poate nu ești chiar sfântul căruia îi porți numele, dar cu siguranță pentru mine ești un înger! La mulți ani și să ne trăiești cu numele tău ales. 
 10. Numai bine îți doresc de ziua numelui, fie care cele bune să se-adune, iar cele rele să se spele! Fericire să ai și sufletul curat!

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si