Cum va fi vremea în luna iulie 2023? A venit vara, iar temperaturile deja dau de gol sezonul estival. Ce au anunțat meteorologii pentru luna iulie a acestui an?

Cum va fi vremea în luna iulie 2023?

Meteorologii au transmis pentru luna iulie temperaturi normale pentru această perioadă, însă diferite în funcție de regiunile țării.

Luna iulie 2023 se anunță a fi cea mai caldă lună a verii, cu temperaturi medii care pot ajunge și chiar depăși 35 de grade Celsius, în special în zonele de câmpie și cele

de sud ale țării.

Soarele nu se va lăsa, fiind prezent în mare parte pe toată durata zilei. 

Citește și: VIDEO- Alertă roșie: Inundațiile provoacă haos și distrugere în țară/ Mai multe gospodării au fost cuprinse de ape

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cu toate acestea, meteorologii anunță și câteva furtuni și ploi izolate, mai ales în zonele montane, în a doua jumătate a lunii.

Cum va fi vremea în luna iulie 2023? Anunțul meteorologilor!

Cum va fi vremea în luna iulie 2023? Anunțul meteorologilor!

[Sursa foto: PixaBay]

Acestea pot fi însoțite de fulgere și tunete și pot veni cu un aer mai răcoritor. Totuși, aceste fenomene vor fi de scurtă durată.

Cum va fi vremea în București?

În luna iulie, în Capitală temperatura maximă va fi 31°C și cea minimă de 24 grade Celsius.

De asemenea, sunt preconizate unele averse la mijlocul lunii, cu o probabilitate de precipitații de 57% și probabilitatea de furtuni și descărcări electrice de doar 11%. Vântul va bate ușor spre moderat, cu rafale de 11km/h dinspre nord, nord-vest.

Citește și: FOTO- Inundațiile au făcut ravagii în județul Dolj. Peste 30 de persoane au fost evacuate

Specialiștii recomandă ca în perioadele de caniculă să ne protejăm de soarele puternic și să ne hidratăm corespunzător.

De asemenea, este recomandat să evităm să ne expunem soarelui o perioadă prea îndelungată și să folosim cremă de protecție solară la nevoie. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si