Cumnata Irinei Tănase a fost asistenta Vioricăi Dăncilă la Parlamentul European! Și fratele iubitei lui Dragnea se află la Bruxelles!

Nu doar fratele Irinei Tănase lucrează pe bani frumoși la Bruxelles ci și soția acestuia. Loredana Tănase a fost asistenta Vioricăi Dăncilă.

Author: Radu Constantin vineri 25 ianuarie 2019 , 21:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Legăturile de familie și cele de partid se întrepătrund mult mai adânc atunci când vine vorba despre funcții oferite de PSD.

Zilele trecute, presa dezvăluia că iubita lui Liviu Dragnea are un frate care lucrează ca secretar economic la Bruxelles, la Parlamentul European. Ceea ce nu se știe este că și soția lui Iulian Mihai Tănase a fost trimisă în capitala Belgiei pentru a asigura că europarlamentarii PSD au toate condițiile să-și facă bine treaba.

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citeste si: “Cumnatul” lui Liviu Dragnea are un salariu uriaş la Bruxelles! Iulian Tănase a rămas la post la propunerea ministerului condus de un apropiat al lui Dragnea!

Loredana Tănase, cumnata Irinei Tănase, se află la Bruxelles din 2015 și a fost asistent acreditat la biroul de europarlamentar al Vioricăi Dăncilă. După ce aceasta a plecat de la Bruxelles, Loredana Tănase a trecut la Gabriela Zoană, fost director general la Registrul Comerțului, trimis al PSD Argeș. În acest moment, ea lucrează la cabinetul fostului UNPR-ist Doru-Claudiu Frunzulică, actualmente la PSD.

Fratele Irinei Tănase se ocupă de relațiile economice externe la Parlamentul European

Iulian Tănase, fratele iubitei lui Dragnea se ocupă de ”relații economice externe” și a ajuns la Bruxelles cu 5 ani în urmă. El a fost propus pentru acest post de Ministerul pentru IMM-uri condus de Radu Oprea, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea. Și soția acestuia a plecat la Parlamentul European prin același minister.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si