Recent s-a descoperit ca producatorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera cresterea legumelor si a fructelor pe care le cultiva. Acestia folosesc, printre altele, substantele parathion si phorat, care sunt toxine extrem de daunatoare organismului.

Potrivit healthyfoodhouse.com, usturoiul importat din China contine substante toxice si este recomandat sa il elimini definitiv din dieta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum a apărut drapelul de luptă al rușilor în Ucraina la mitingul AUR de duminică. Ce reprezintă steagul controversat- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Iata cum recunosti  usturoiul chinezesc:

- este mai usor si mai mutin bombat
- usturoiul romanesc este mai gustos si are un miros mai bun
-producatorii chinezi indeparteaza radacinile si cotorul pentru a reduce din greutatea produsului, ca sa economiseasca la transport


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si