Cumplit! Cum a fost omorât pădurarul din Iași de un adolescent de doar 17 ani! I-a dat cu securea în cap de patru ori, cu o cruzime de nedescris!!!

Pădurarul din Sirețel a fost ucis cu o bestialitate incredibilă de un adolescent de numai 17 ani!

Author: Lia Popescu miercuri 23 octombrie 2019 , 21:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În urmă cu o lună, Răducu G, un pădurar de 50 de ani din Iași, a fost căsăpit de un adolescent de 17 ani, la marginea localităţii Sireţel.

La fața locului au fost de fapt doi băieți, dar și un bărbat mai în vârstă, părintele unuia dintre ei. Toți erau la furat de lemne în momentul în care au fost surprinşi de angajatul Romsilva, ce avea peste 500 de hectare de teren de păzit!

Citeste si: Cel mai bătrân om din lume a murit la 114 ani

Citeste si: A investit sute de mii de dolari în operațiile estetice pentru a arăta ca un tigru. Rezultatul este de-a dreptul șocant

Citeste si: A făcut amor cu un necunoscut, apoi viața i s-a schimbat complet. Povestea ei a devenit cunoscută în toată lumea

La apariția pădurarului, de frică, unul dintre băieți şi tatăl său, bărbatul de 50 de ani, au încercat să fugă, au abandonat copacii pe care i-au tăiat și duși au fost. Nu același lucru a decis să facă și celălalt tânăr, care, a sărit la bătaie. Conform surselor din dosar, inițial, acesta l-a lovit pe pădurar cu pumnii, iar din această cauză, omul a căzut peste căruţa cu care veniseră hoţii de lemne! Cu toate acestea, pădurarul s-a ridicat și a încercat să fugă după indivizi, însă același individ nu s-a potolit. I-a dat cu o secure în cap de patru ori, fără a fi oprit de ceilalți însoțitori ai săi, și l-a lăsat lat!

Ce scrie în rechizitoriu oficial despre crimă! ”I nculpatul minor a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice”   

De altfel, în rechizitoriu se confirma întreaga poveste, astfel că adolescentul de 17 ani nu are ce să mai spună în apărarea lui.

"Cauza a fost investigată împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale- IPJ Iaşi. În fapt s-au reţinut că la data de 12 septembrie, inculpatul minor I.I. s-a deplasat în pădurea denumită ”Todosoai”' pentru a sustrage lemne, unde a fost surprins de victima G.R. (pădurar). În aceste circumstanţe, inculpatul a atacat victima cu o secure şi i-a aplicat cel puţin patru lovituri în zona capului, provocându-i leziuni care au condus la decesul victimei. De precizat că inculpatul minor I.I. a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice stabilindu-se că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor. Menţionăm că propunerea formulată sau luarea unor măsuri procesuale, aşa cum sunt acestea reglementate de Codul de procedură penală, nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se precizează în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Pădurarul din Iași a fost omorât cu o cruzime incredibilă! Ce decizie și ce acuzații oficiale i se se aduc tânărului care l-a ucis

La o lună de când pădurarul din Iași a fost omorât cu cruzime, s-au luat și decizii importante. "Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au propus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul minor I.I. din comuna Sireţel, județul Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată(...) și omor calificat(...) pe o durată de 30 de zile", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, citat de Mediafax. În privința celorlați doi hoți de lemne, care au fost găsiți și duşi și ei la Institutul de Psihiatrie Socola pentru expertiză psihiatrică, pentru a se stabili dacă au avut sau nu discernământ când s-au comis faptele, deocamdată nu s-a decis o reținere a lor în arest.

Foto credit ziaruldeiasi.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si