Cunoscutul om de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, a ajuns într-o stare gravă la spital. Ultimele investigații arată o infecție generalizată. În acest moment medicii sunt rezervați cu privire la evoluția stării de sănătate a lui Vîntu și abia după o serie de investigații amănunțită vor putea pune un diagnostic exact.

Cine este Sorin Ovidiu Vîntu

Sorin Ovidiu Vîntu este un om de afaceri cunoscut publicului ca proprietar al trustului media Realitatea-Cațavencu și prin scandalul FNI.

Revista Capital l-a poziționat pe locul 3 în topul celor mai bogați oameni din România din anul 2008, cu o avere estimată la 800 milioane euro.

Pe 9 februarie 2015 a fost condamnat, de Tribunalul București, la șase ani și 4 luni de închisoare, în dosarul devalizării Fondului Național de Investiții (FNI), decizia nefiind definitivă. Un an mai târziu, pe 21 februarie 2016, acesta a fost condamnat definitiv la 8 ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel București.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Florin Cîțu: Peste 10 miliarde de lei în plus pentru susținerea locurilor de muncă

Citeste si: Soluții optime pentru transportul sticlelor de vin

Sorin Ovidiu Vîntu, internat în stare gravă

După ieșirea din închisoare, într-o postare pe Facebook, Vîntu nota:  „Tot ceea ce vezi, generaţie, este o manipulare. Este o repetiţie cu public asupra ceea e urmează să se întâmple peste 20-30 de ani. Suntem aproape opt miliarde de oameni. Planeta susţine cu greutate viaţa a opt miliarde de oameni”.

„Ceea ce vedem astăzi este o conspiraţie nu a unui singur stat. Sunt convins că sunt două-trei state mari implicate în toată povestea asta. Nu fac altceva decât să evalueze ce fac guvernele, ce face populaţia pentru a şti cum să folosească şi vor folosi aceste informaţii peste 20-30 de ani”,  a mai afirmat Vîntu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si